Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás mellett a mellszívás...

Szoptatás mellett a mellszívás mennyire muszáj?

Figyelt kérdés
Azért, hogy 1-2ml-t kipréseljek sztem nincs értelme...:/
2012. máj. 17. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én sosem használtam. Nem fejtem soha.
2012. máj. 17. 12:32
 2/14 A kérdező kommentje:
És tudtál szoptatni rendesen?
2012. máj. 17. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
én sem fejtem soha.akkor azt éred el hogy több tejed lesz mint ami a babádnak kell és ismét fejés lesz a vége.
2012. máj. 17. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Én csak akkor fejtem, amikor már úgy éreztem kidurran és folyt belőle, mikor pl. lehajoltam.
2012. máj. 17. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
20hós még cicizik. 3. voltam
2012. máj. 17. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Fél éves a fiam, és most azért fejek egyszer délelőtt, hogy este ne kelljen tápszert adnom neki. Így a délelőtt lefejt tejet kapja vacsorára, mert sajnos estére már kevés a tejem. De így meg van oldva.
2012. máj. 17. 12:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor végülis elég akkor fejni, amikor érzem, hogy majd kidurran...ma etetés után kifejtem még 50ml-t, de gondolom annyikért sem éri meg igazán...
2012. máj. 17. 13:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Igazából az a lényeg, hogy kiszopizza ami benne van. Szóval, ha még marad benne egy kicsi akkor nem fejtem le, hanem amikor oda akart bújni, azzal kínáltam meg. Így mindig üresre szívta. Amikor meg teljesen teli volt, és folyt ki belőle a tej, akkor meg az elejét fejtem le, hogy ne feszüljön és úgy adtam neki oda. Persze a lefejt tejet a babám már nem itta meg...de végülis mindig volt friss :)

3. voltam

2012. máj. 17. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok, 9 hónapos a kisfiam, még mindig szopizik. Nem muszáj fejni, ha úgy érzed nagyon tele van, akkor kicsit kifejhetsz belőle. Vagy mi miatt gondolod hogy kell?
2012. máj. 17. 14:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Én se fejtem soha, ettől függetlenül 25-26 hónapig szoptattam a lányom. Most már két hónapja nem szopik, de még mindig van tejem.
2012. máj. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!