Szoptatás mellett a mellszívás mennyire muszáj?
Figyelt kérdés
Azért, hogy 1-2ml-t kipréseljek sztem nincs értelme...:/2012. máj. 17. 12:30
11/14 anonim válasza:
Én 19 hónapig szoptattam a kislányomat, és fejtem is elég sokat. így utólag nem volt sok értelme, de ki tudja, lehet nem lett volna akkor ennyi tejem. Nekem a kórházba azt mondták, hogy minden szoptatás után a mellek kiürítése javasolt, de hát akkor szinte egész nap ezzel megy el, hogy szoptatsz, fejsz. Én az utolsó esti szopi után kifejtem, és főleg azért, mert az egyikből nagyon nehezen jött, de volt benne. Na meg persze akkor, ha folyt magától, akkor az elejét lefejtem, hogy ne sugárba menjen a gyerek szájába. Ha nincs olyan sok tejed, akkor érdemes talán, mert azzal serkented a tejtermelést.
12/14 anonim válasza:
Ha jól szopik a baba,akkor teljesen felesleges.Én nem fejtem,most 1 éves és még szopizik.Utáltam egyébként fejni,nem is jött szinte semmi.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy több lesz- tőle valóban...a védőnő mondta, hogy mindig fejjem ki azt amiből etettem, de mivel még csak 1hetes és 2napos tényleg ezzel menne el a napom, na meg nem marad neki a következő evésig...legalábbis ettől félek...:/
2012. máj. 18. 11:29
14/14 anonim válasza:
Én az első babámmal fejtem, pont őt nem tudtam csak 3 hónapig szoptatni. (viszont üvegből kapta a lefejt tejet, mert cumizavaros lett, és nem volt hajlandó szopni, így 6 hósra el is apadt szépen a tej :S Amiket az elején lefagyasztottam tej, az meg ment a mosogatóba, ugyanis az meg nem ízlett neki :) )
A középsőmmel nem fejtem egy percet se, őt 15 hónapig szoptattam. A kicsivel se fejtem még, most 5 hós. Időm se lenne rá, de nem is érzem szükségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!