Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen ételeket ajánlott vagy...

Milyen ételeket ajánlott vagy lehet enni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Adnátok ötleteket, hogy mit lehet enni szoptatás alatt, amitől nem puffad a kicsi? Már nem tudom mit is kéne ennem.

2012. máj. 17. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

rántott, zöldség leves, burgonya, húsok...

lényeg hogy kerüld a "k" betűseket és a hüvelyeseket

2012. máj. 17. 19:29
 2/3 Avery ***** válasza:

Tudom, nem hangzik jól, de szénhidrát, pl. pékáru. A sok tejhez sok szénhidrát kell, tehát nem egy szelet kenyér egy nap és kész. :)

Én nem nagyon ettem zöldségeket, mert nem szeretem őket, inkább krumpli, rizs, húsok, gyümölcsök.

3 hónapos korában ettem töltött káposztát, egy fél tányérral, semmi baja nem lett tőle.

Fontos: ha letrumixolod a dolgokat, nem puffasztanak, sem téged, sem őt. Így ettem zöldborsó-főzeléket, bablevest például.

2012. máj. 17. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Husi, máj, krumpli, rizs, gyümölcsök (kivéve citrusfélék) sajtok, gyökérzöldségek, nekem ezek jöttek be. Érdekes, hogy a paradicsomot bírja a Kicsim pocakja, a paprikát nem.

Ja igen, meg a péksütik, azok se bántják :)

Kitartás, remélem mielőbb sikerül kitapasztalnotok az ideális menüt!

2012. máj. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!