Szoptatás alatt milyen fogamzásgátlási módszer ajánlott? (tablettát nem szívesen szednék)
23:08 vagyok:
Kicsit van zabszem a felrakás miatt :-) Neked milyen volt, ha megkérdezhetem?
Viszont sokkal jobban várom a "gondtalan" éveket!
xStefixnek:
a tablettával ám végigmérgezed az egész szervezeted,míg a Mirena helyileg hat!
Hát a felrakás nem kellemes!Olyan ,mint egy rákzűrés,ha dúrva doki csinálja!Aznap még nagyon görcsöltem!Ne menj egyedül ,valaki vigyen el kocsival!Másnaptól már csak a pecsételés volt és az 12 hétig egyfolytában megvolt(az elején nagyon sok türelem kel),de már beállt és a mensim 1-2 nap és elég egy tisztasági betét.Nagyon megéri kivárni azt az eleji kínlódást a pecsételéssel,mert utána tényleg gondtalan az élet!!!!
14:53-nak:
Köszi a választ, és a tanácsokat Mirena felrakás ügyben!
Óvszerrel kapcsolatban csak annyi az ellenérzésem, hogy egy gumidefekt miatt már voltam terhes (17 évesen :-( ) és most 36 évesen 3 gyerkőc után már nem vállalnám be ha becsúszna egy bébi... Elköttetni nem akarom magamat, és ez a spirál a művi meddővététel után a legbiztonságosabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!