Miket nem ajánlott enni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Hétvégén lencsefőzeléket ettem disznópörkölttel, hétfőn meg paradicsomos káposztát. És nem tudom, hogy emiatt vagy másért, de szombat reggelre piros kiütések jöttek ki az arcán, hétfőn, kedden meg hasmenése volt. Ma csütörtök van és kezdenek múlni. Ezektől az ételektől lehetett? Van olyan, amit tilos enni, mert ilyen tüneteket vált ki a babánál? 6 hetes a kislányom.2011. aug. 25. 12:53
1/4 anonim válasza:
A lencse puffaszt, nehéz kaja. A paradicsomtól pedig sok baba kap kiütést, lányomnál is így volt. Amikor már nagyobb lett és magától is ehetett volna paradicsomot, akkor is fájt tőle a hasa!
Itt egy lista, hogy miket nem ajánlott enni, de persze minden kismama és kisbaba más, valaki ehet bármit, valaki meg jóformán semmit, mert olyan érzékeny a babája.
Kerülendő élelmiszerek
• Gyümölcsök ( eper, málna, szamóca, citrom, narancs, mandarin)
• Zöldségek (bab, borsó, lencse, kukorica, paradicsom, savanyúság)
• Tejtermékek ( vaj, tejszín, tejföl, erősen ízesített sajtok)
• Gabonafélék (fehérkenyér, tésztafélék)
• italok (tea, kávé, szénsavas üdítőital)
2/4 anonim válasza:
én csak azt nem tudom mit egyek..mert ez szinte mindent kizárt
4/4 klixa válasza:
ehetsz rizst, főtt krumplit... halat. nálunk ez a menü. Ha mást eszek, akkor fáj a hasa... Illetve már tudok enni kevés csirkehúst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!