Ekcémás baba mellett diétáztatok akkor is, ha nem volt mellette látványos javulás?
Enyhe ekcémás tünetei vannak a babámnak, ritkán lángolt eddig fel, viszont teljesen sosem múlik el sajnos :(. 3 hónapja diétázom lassan, a bőrgyógyász azt mondta, ha nincs nagy különbség, hagyjam abba. Én viszont nem merem, hátha akkor megint felerősödik. Viszont eléggé félek, hogy így mennyi vitaminhoz jut, borzalmas így a táplálkozásom, kb rizst, krumplit, húst, gluténmentes kenyeret, margarint és felvágottat eszem. A gyümölcsök puffasztják, abból napi egy alma vagy körte max, zöldség közül néha paprika. Pároltan, sütve cukkini, padlizsán, répa, ennyi. De a répa meg hajtja úgy látom. Hát nem tudom, ti hogy csináltátok???
Terhesvitamint eszem és erősen imádkozom, hogy belőlem kiszívja, ami kell neki, max én robbanok kicsit le...
Szia.
A paprika,uborka puffaszt.Gyümiből a banánt kerüld,mert az is.Az én fiam is ekcémás volt a hajlatoknál egy két kissebb foltot láttam,de nekünk a hidrofiles fürdetőtől elmúlt.És már nem is jön ki rajta,pedig mással fürdik.Nem tudtam,hogy ennyire eltud durvulni az ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!