Miért van ekkora ellenségeskedés a szoptató és a
tápszerező anyukák között?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok. Eddig úgy gondoltam, hogy fogok szoptatni, de ha nem megy/nem lesz elég tejem akkor fog tápszert kapni a babám. Erre van kitalálva.
De nagyon sok helyen olvasom, hogy aki szoptat az jobb anya, neki többet kap a gyereke, sokkal szorosabb lesz a kötelék. És aki szoptat, az lenézi azt aki nem szoptat, mert önző és "olyan nincs, hogy nincs elég tej".
Jó, nem minden esetben változik a test! De ha jól esik, akkor nyugodtan köss bele, én rólam lepereg ki mit gondol, de annál ocsmányabb dolog nem létezik, minthogy valaki csak azért nem szoptat, mert nincs kedve, vagy fél hogy a melle nem olyan lesz mint régen!
2012. ápr. 23. 12:07
32/44 anonim válasza:
Én tudnék ocsmányabbat! Lehet, hogy nem szoptat, de mindent megad a picinek! És ha nem szoptat? Miért ocsmány? Na aki eldobja a gyerekét az ocsmány! Tuti le leszek pontozva!
2012. ápr. 23. 12:16
33/44 anonim válasza:
Tudtam hogy nem fog szó nélkül maradni amit írtam! :)
2012. ápr. 23. 12:18
34/44 anonim válasza:
Egyezzünk ki abban, hogy mindenkinek más a véleménye! Pont ezért van ez a topik, hogy mindenki a saját tapasztalatával segít, ott ahol tud!:)
2012. ápr. 23. 12:21
35/44 anonim válasza:
Itt ebben a kérdésben!a válaszok között egy tápszeres anya se szidta a hosszan szoptatókat!Az hogy valaki belinkelt egy másik kérdést az nem ide tartozik,az másik kérdés.
Az meg hogy azért nem beteg egy baba csak mert sokáig szopik,az nem teljesen igaz.Az én kislányom az elejétől fogva 1éves koráig tápszeres volt,és a náthán kívül nem volt beteg.De tudok olyat aki szopott és elég sokszor volt beteg.
De amint látom már megjöttek a lepontozók.
2012. ápr. 23. 12:57
36/44 anonim válasza:
MONDTAM,HOGY NEM SZOPTATTAM????Nem!Szoptattam,de emellett nem lettem 100 kilót,nem hagytam,hogy eldeformálódjon a testem,és nő vagyok!Ennyi!És nem kötöttem bele semmibe,mindössze leírtam,hogy nem minden esetben!
2012. ápr. 23. 14:00
37/44 anonim válasza:
Már megbocsáss, de egy szóval nem mondtam hogy ez törvényszerű ha sokáig szoptatom a babát akkor nem beteg. Én azt mondtam hogy az Enyém!!!
2012. ápr. 23. 14:04
38/44 anonim válasza:
Szerintem tökre elbeszél itt egymás mellett pár ember! :)
2012. ápr. 23. 14:14
39/44 anonim válasza:
Én vagyok a 29-es válaszoló. Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! Remélem ezzel mindenki tisztában van!!! Egyesek úgy érzik hogy meg kell harcolniuk az igazukért, miközben elfelejtik hogy nem ők kérdezők! Én a kérdezőnek válaszoltam, nem azért írtam a véleményem hogy közben mindenki belém kössön! Ti is leírtátok a véleményeteket, és nem fogok harcolni veletek napokig hogy bebizonyítsak nektek valamit! " Okos enged, szamár szenved" ! Egészségetekre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!