Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, hogy ne legyen tejem?

Mit tegyek, hogy ne legyen tejem?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék majd szoptatni és tudni szeretném,hogy mit tehetek az ellen,hogy ne legyen tejem.

Hány nap alatt tudom teljesen elapasztani?

Mit csináljak majd,hogy teljesen elapadjon?

2012. ápr. 14. 14:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%

Le fognak pontozni,mert elmondom neked,hogy kell majd segítsél magadon,de készülj fel,hogy hideget meleget fogsz kapni és minden leszel csak nem anya,itt ilyenek vállaszolnak nagyjából.

Na szóval maszírozd mindig ki a csomókat a melledből és fejjé ki mindig keveseket,amig érzed,hogy már nem feszül és tegyél rá hideg vizes borogatást.Ez házi praktika nekem bevállt,kb. 2 hét múlva már nem volt semmi.De az orvosnak is szólhatsz,hogy nem akarsz szoptatni és akkor ha megértő akkor adnak neked bogyókat amivel nem indul be a tejtermelődés.

Sajnos Magyarországon nem tartják tiszeletben a kérésedet és meg kell mindig indokolni,miért nem szoptatsz és akkor jönnek a megvető tekintetek.....ááá,ez annyira kiszolgáltatott helyzet.Bocsi,de ezt muszály volt leírjam mert én is hasonló cipőben jártam...

2012. ápr. 14. 15:52
 12/45 anonim ***** válasza:
11%
pedig ha szereted a gyereked miert veszed el tole ezen nem gondolkodtal! a legszebb dolgoktol vonod meg magad es a babadat!
2012. ápr. 14. 16:29
 13/45 anonim ***** válasza:
40%
Gratulálok, igen derék dolog, kedves "anyuka". Ha egy icipicit is tájékozott lennél és csak fikarcnyit érdekelne a gyereked egészsége, akkor ilyen meg se fordulna a fejedben. Szánalmas vagy. Sajnálom szegény kisbabádat, aki semmi mást nem szeretne majd, amikor megszületik, csak tenni azt, amit ösztönből tud: szopizni, hozzád bújni, a melleden megnyugodni... Fogalmad sincs, mit veszel el tőle (magadtól is, de az mellékes), ráadásul a tápszer sose lesz olyan, mint az anyatej - úgy tűnik, neked ennyire számít a saját kisbabád, hogy még az egészsége sem érdekel. :-(
2012. ápr. 14. 16:36
 14/45 anonim ***** válasza:
29%
Elég elszomorító, hogy nem a legjobbat akarod annak a szegény kisbabának... Én a két kezemet összetettem volna, ha tudtam volna szoptatni! Arra azért készülj, hogy a kórházban kb úgy fognak veled bánni mint egy kutyával...
2012. ápr. 14. 16:48
 15/45 anonim ***** válasza:
91%

Kérjél mindenképp gyógyszert, akkor nem fog beindulni a tejtermelés. Én is kaptam, mikor 36 hetes halott babát szültem.

Többnyire a szoptatás indítja be a tejet, így nálad kevésbé fog beindulni.

Kedves Anyukák?

Miért nem lehet tudomásul venni, hogy valami ok miatt nem szeretne szoptatni? Ez nem a ti dolgotok!!! Miért kell szidni valakit, aki nem a magyarországi norma szerint gondolkodik?

Én szerettem szoptatni, bár sok nehézségem volt vele. Mégis mindhárom gyerekem min. 9 hónapig szopott, de megértem azt is, aki nem akar. Nem rosszabb ő sem, más anyánál.

2012. ápr. 14. 17:06
 16/45 anonim ***** válasza:
83%
Miert kell azonnal itelkezni a masik felett? Raadasul ismeretlenul? Itt mindenki mintaanya?
2012. ápr. 14. 18:38
 17/45 anonim ***** válasza:
0%

Én 2 éve szoptatok.. De ha nem akarsz,nem itéllek el... Csak szeretném megosztani egy kérdést: Anyuka nem akart szopatni mint te.Megszületett a gyermeke,s nem is szoptatta. Ezután a gyermek 5 hetesen meghalt ölcsöhalálban.Tesó 2 év mulva halottan született(20-on x hetesen) ,most akarnak ujra gyermeket válalni de fél. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta.. Itt a kérdése.

Egyébként a hideg vizes borogatás jó rá.Vagy Urtica urens 30ch. Az apaszt.

2012. ápr. 14. 19:18
 18/45 anonim ***** válasza:
91%
Ez a link nagyon kellett...
2012. ápr. 14. 19:33
 19/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

A többieknek pedig:

Nem kell ilyen szövegekkel jönni,hogy "ha szeretem a gyerekem..." meg "hogyha érdekelne a gyerekem egészsége..." és hasonlók.Ezzel nem győztök meg,én már döntöttem.

Ez nem olyan dolog,amit rá lehetne erőltetni az anyukára vagy helyette kéne eldönteni.A tápszer sem méreg,amit nem lehetne adni a babának.

A legjobbat fogja mindenből kapni,nem a szoptatott hónapokban mérik azt,hogy valaki mennyire jó anya.

Számomra nem az a szánalmas,hogyha valaki tápszert ad a babájának,hanem az,aki ismeretlenül piszkál mást azért,mert valamit nem úgy csinál,mint ő.

2012. ápr. 14. 19:59
 20/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintetek azok a külföldi nők, akik nem 3 évig ülnek otthon gyesen, hanem néhány hét múlva vissza kell menniük dolgozni, mit csinálnak? Hát nem szoptatnak. 10 angol anyából 1-2 szoptat. Nem kell elítélni a kérdezőt, nem bűnt követ el. Vannak már nagyon jó tápszerek. A lényeg, hogy baba a mai világban már nem marad éhen.
2012. ápr. 14. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!