Mit tehetnek annak erdekebe hogy rengeteg tejem legyen?
Sok séta, pihenés, nyugtató alvás (ha csak 2óra, akkor is), én laktoherbet iszom-úgy hogy egy kannába rakok (másfél literbe) 1 filtert és így megiszok egy nap 3kannányit. Azt vettem észre, hogy az Őszibaracklétől is több tejem lesz. De persze a legfontosabb az igény szerinti szoptatás.
Még ciciző másfél éves anyukája
Nem kell rengetegnek lennie, elég amennyi kell neki.
Egyél-igyál-pihenj.
Szoptass igény szerint!
Ennyi!
Azt. ne fogalkozz a 3óránkénti etetéssel, meg akik azt mondják, hogy fájni fog a hasa, mert nem fog.
2fontos dolog van: mindig cicizze ki a cicit (akár kétszerre is) és ha 1órán belül cicire teszed akkor az előző cicivel kezd, ne a telivel.
Én babám sem volt hasfájós és ne aggódj lesznek majd fejlődési ugrások, amikor többet lesz cicin, de akkor állítja be a tejmennyiséget :)
Boldog babavárást, meg kellemes babázást kívánok!
első voltam
Nem kell rengeteg tejednek lennie, végtére is te nem tehén vagy, és ez nem verseny. :) Annyi tej kell, ami a babának elég. Ezt legkönnyebben úgy érheted el, ha először is megnyugszol, és sokat pihensz. Másodszor pedig lehet sok folyadékot inni, de ami a legfontosabb, hogy a babát akkor teszed cicire, amikor ő kéri.
És talán az is segítene, ha nem számolgatnád, méregetnéd hogy mennyi tejed van, mert ezzel csak és kizárólag a saját dolgodat nehezíted meg, a babákat ugyanis ez, teljes mértékben hidegen hagyja :) A babák, képesek ám rengeteget szopizni olyan mellből is, amiről az anyuka előzőleg azt állapította meg, hogy teljesen üres! Mert a tej szoptatás közben is termelődik :) Úgyhogy a méregetéssel, csak idegesíted magad, ami felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!