Nem tudok leszokni a dohányzásról. Nap 2 dobozzal szívok el naponta. Tudom hogy rengeteg de ha nem szívom el ezt a mennyiséget minden hülyeség rám tör Mit tehetnék?
Elgondolkodhatnál pár dolgon:
1. Mennyibe kerül havonta, mennyibe kerül évente, és mennyibe került az UTOLSÓ 5 évben (és mi mindent vennél abból a pénzből, ha most az a zsebedben lenne)
2. Milyen büdös a hajad, a ruhád, az egész lakásod.
3. Miért nincs önkontrollod, miért vagy akaratgyenge ("minden hülyeség rámtör" - ez olyan tipikus gyenge-jellemre utal, bocs)
Amit tenni tudsz: segítséget kérsz a leszokáshoz, vagy, ha mondjuk napi 5 szálra akarod csökkenteni - már az is eredmény lenne - de inkább KÉRJ SEGÍTSÉGET a leszokáshoz.
De van még sok hasonló oldal. Légy erős és kezdd el ma! Drukkolok! :)
Szerintem nem írtam ökörséget....
Sajnálom, hogy beteg vagy, de a válaszom a kérdezőnek szólt, nem neked. Mivel ő azt írta, "minden hülyeség rátör", bátorkodtam azt gondolni, hogy van valami olyan dolog az életében, ami miatt sokat stresszel és ezért dohányzik. Ha pedig nincs a cigi, előjönnek a dolgai. Ezért ebben az esetben az lenne a legjobb, ha megoldható, hogy az okot kellene megszűntetni, amiért dohányzik.
Egyik betegem pl. azért cigizett, mert ezzel nyugtatta magát, ha a párja felidegesítette, ami gyakran megesett. Miután más párt talált, sikerült leszoknia. Erre gondoltam.
Lehet, hogy félreértettem, mindenesetre akkor is ez a véleményem, bocsánat, hogy el mertem mondani.
Kérdező, egyébként a Moksa cseppeket próbáltad?
Én csak annyit mondanék, hogy nehéz leszokni a cigiről. Sokan azt hiszik, hogy csak akaraterő és ennyi (van akinek így is sikerül, grat neki), de ami mellett elsiklanak az az, hogy a nikotin nagyobb függőséget okoz, mint a kokain vagy a heroin, ezt nem lehet csak félvállról venni. A drogosnak is van elvonójuk, mert egyedül nem megy nekik.
Én egyébként e-cigit használok (persze erős nikotinnal), de legalább 3 hete nem gyújtottam rá az igazira. Az elektromos cigit ajánlom mindenkinek, olcsóbb is, nincs füst, bűz, kátrány! Kezdő szett már kb 2000-ért is van, amivel ki lehet próbálni. Sok sikert a leszokáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!