Naponta 2-3 szál cigi mennyi ártalmas úgy ha nem tüdőzöm le?
Csak a kérdésre szeretnék értelmes válaszokat.
Nem kell ellen kampányt indítani a dohányzás ellen, és arra sem vagyok kíváncsi hogy: minek cigizel ha nem tüdőzöd le. stb.
Köszönöm 16/L
Kisebb a kockázata a tüdőráknak, de nagyobb a szájráknak. Összességében nem vagy vele előrébb.
Az hogy mennyi a kockázata... Magyarországon a dohányosok jelentős része (több mint a fele) tüdőrákban hal meg. Tehát 50% fölött van az esély, ami nagyon magas, neked kell mérlegelned, hogy megér-e ennyit az a pár szál cigi.
Ez a kérdés egy vicc.
Ez csak egy divatdohányos tini p!csa, aki cigizik kb két hete aztán adja a jelenetet hogy jaj de le kéne szokni de nem tud.
Egy igazi függő dohányos nem ír ki ilyen kérdést...
egy szóval sem mondtam, hogy függő vagyok, és azt sem hogy olyan nagyon hiányzik ha nem cigizek egy nap. egyszerűen maga a rutin hiányzik.
a nyálkahártyán keresztül is felszívódik a nikotin, és ugyan azt a hatást váltja ki mintha letüdőzném, csak lassabban alakul ki a függőség.
arra voltam kíváncsi, hogy kevésbé káros-e ha nem tüdőzöm le. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!