Egy héten 1 doboz gyenge cigi elszívása mennyire ártalmas?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 14:05
1/6 anonim válasza:
Én heti 1 doboz hosszú piros marlbit szívok, engem is érdekelne. De szerintem jobb mint a napi 1 doboz. Bár mondjuk nálam inkább 2 doboz, a péntek szombatok miatt.
2/6 anonim válasza:
Ártalmas nagyon is, mégpedig azért, mert a nikotinfüggés természete az, hogy először csak a szokás rabjává válsz,( ez a nikotin- és kátránymennyiség még jelentéktelen).De! egyre több és több kis rituálét találsz ki magad nak a rágyujtás érdekében. Ahogy az első válaszoló is írta, a hétvége megdobja már is a rágyujtások számát. Később majd csak amikor feszültebb vagy valami miatt, majd a kávé mellé, aztán a suliban a szünetben, ha nagyon jóízűt ettél, majd lassan minden étkezés után,és ez így megy. Észre sem veszed, mikor lettél a megszokás rabjából a nikotin rabjává, nincs éles határvonal. Melyikőtök ismer olyan valakit aki régóta dohányzik, ugyan így kezdte, és most is beéri ennyivel? A szervezetbe került nikotin összeadódik, ezért alakul ki a függés, akármilyen kicsivel kezdted.
3/6 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, igen, igaza van a másodiknak, tényleg minden ismerősöm így kezdte, na mindegy, majd lesz valahogy, viszont megpróbálom elkerülni a rászokást.
4/6 anonim válasza:
Rá fogsz szokni. Én is így kezdtem, mondjuk fősulin szinte lehetetlen elkerülni a bagózást:D
Napi 1 doboz megy el nekem. Ártalmas már egy szál cigi is, de ennyiből ne menj ki az utcára se, mert a levegő is ártalmas.
5/6 anonim válasza:
az a helyzet hogy én úgy is kezdtem hogy egy két szál egy nap és így is folytatom sőt van hogy ha elhatározom egy pár napig hétig nem is szívok
6/6 ABORG válasza:
heti 4 szal olyan mint 1 dobzoz atlagba, mivel eltelik 3ev es mar 1 doboz lesz belole majd eltelik 6, azt napi 2 doboz annak az atlaga 1, majd meghalsz 20 ev mulva valami jo kis tudobajban es elotte erre a kerdesedre fogsz gondolni hogy milyen fa.sz is voltam hogy ilyen irreveláns kerdest tettem fel a gyakorikerdesekre.
udv: egy 10 eve dohanyzo...aki nem tud leszokni, de semmi bajom nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!