2 éves kisfiam éjszaka sokszor felkel és rengeteg folyadékot iszik (éjszaka), emiatt napközben rettentően hisztis nyügös. Mit tehetnék hogy éjszaka ne keljen fel ilyen sokszor (6-7-szer)?
Szia!
A Sedatif PC-t nem próbáltad?
Én az 1 évesemnél 2 hete használom csak este és esetleg nyűgisebb napokon napközben is.
És pont a mai éjszaka történt meg, hogy este 9-kor aludt el és reggel 6-kor ébredt először, szopi és fél 9-ig aludt tovább!
Esetleg próbáld ki!
A sok ivás a cukorbetegség jele is lehet. Bár akkor inkább bágyadt lenne, azért nézd meg a jeleit a neten.
Próbálj meg kevesebbet adni neki este, inkább simizd, vagy bújj oda hozzá egy kicsit. Nappal kínáld több folyadékkal.
Ha sokat iszom éjjel, többet járok wc-re, megindítja a bélműködést is, lehet, hogy azért ébred gyakran, mert csikar a hasa, ezért iszik még, elalszik, felkel, mégjobban csikar, még iszik... stb.
Persze adj neki inni, ha kér, csak pl rakj a pohárba kevesebbet, hátha nem kér többet egy alkalommal, ha kifogy.
Ne vidd be alváshoz a kis poharát, mert lehet, hogy csak azért kér, mert a szeme kívánja.
A cukorbetegség jelei:
Sok folyadék ivás (napközben is)
Szájszárazság
Fogyás
Éjszaka sűrűn pisilés
Ha csak éjszaka iszik a baba sokat, akkor az rossz szokás!
A Sedatif PC-t hol lehet kapni? És ez micsoda egyébként?
Köszönöm a válaszokat!
A Sedatif PC egy homeopátiás tabletta, ami alvászavarok és nyugtalanságra van!
Lehet adni babáknak napi 4-et, természetesen összetőrve!
Persze, ez is mint midegyik homeós szer egy pár napig fel erősíti a tüneteket és, aztán fejti ki a jó hatását!
Én, mint írtam csak 1-2 tablettát adok a babámnak és 2 hete kezdtük el szedni a tegnapi éjszakát végig aludta!
Ha a mait is átalussza (remélem), akkor a homeósnak köszönhetem!
Bocsi!
Gyógyszertárban kapható durván 1000 forint és, azt hiszem 40 szemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!