10,5 hónapos kisfiam van. Éjszaka óránként felkel, hogy cicizen. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Nem fogad el semmilyen folyadékot inni csak anyatejet.
Biztos fogsz kapni olyan tanácsokat,hogy szoktasd le,hagyd sirni,majd megunja,Aludj jól,gyermekem,stb...
Én csak annyit tudok neked mondani,hogy én babám is ilyen,vagy,hogy csak 2x ébred,van,hogy szinte 10 percenként. Csak cicin alszik vissza,én megadom neki,nincs szivem megvonni tőle. Már 16 hónapos,még mindig tart az éjszakai cici,de én úgy vagyok vele,hogy majd elhagyja magától. Folyamatosan jön a foga,nagyon zavarhatja,nem tehet róla. Ez van. Szerintem nem fogod tudni úgy leszoktatni,hogy ne legyen sirás belőle. De a te döntésed,hogy megvonod-e tőle.
Nálam akkor csinálta, amikor éhes volt és érdekes módon az ebédet kellett lecserélni. Addig házi kosztot kapott, én főztem, és akkor váltottunk bébiételre (méghozzá nagy üveges 12 hónapos kortól ajánlottra vagy 11 hónapos- mindegy nem kisüvegesre), és attól kezdve átaludta az éjszakát. Na persze ez sem volt jobb, mert párommal ott ültünk a kiságy felett egész éjjel, mikor fog már felébredni, de utána már nem ébredt fel.
Úgyhogy én azt tanácsolnám, nézd végig mit eszik és valamelyik főétkezést lehet cserélni kell valami táplálóbbra. A szomszédom este is egy üveg bébiételt adott neki és akkor szűnt ez meg.
1. vagyok:
Amit az utolsó irt nem minden esetben igaz! Saját tapasztalat,hogy akkor is ébred éjjel a babám,ha este teleette magát! Ez tévhit,hogy ha este teleetetjük,akkor átalussza az éjszakát! Attól is nyugtalanul alszanak,ha túlságosan tele van a hasuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!