Kislányom szinte egyáltalán nem akar inni. Mit tanácsoltok? Volt már valakinél ilyen?
Figyelt kérdés
nemrég kerültünk haza krupp roham után a kórházból. És azóta nem iszik, lehet hogy még fáj a torka de előtte sem volt jó ivó. Este és reggel iszik tejitalt de napközben a déli levesen és a gyümölcsökön kívül szinte semmit. Egyszerűen nem hajlandó bevenni a szájába. Én szoktam napközben itatni fecskendővel ha tudom hogy már régóta nem ivott. De angyon aggódom ez miatt. Mit tegyek?Már gyümölcslét,teát vizet is próbáltam.Nagyon féltem és kétségbe vagyok esve.2011. nov. 9. 20:44
1/6 anonim válasza:
Pohárból próbáld, hátha az jobban tetszik neki mint a cumisüveg.
2/6 anonim válasza:
szívószáalt próbálad? nálnuk az a kedvenc:-)színes szívószál. Mikor beteg volt, nem akart üvegből, pohárból sehogysem inni, de szívószál bejött.
3/6 anonim válasza:
ja, és ő választja ki, melyik színnel akar inni:-)
4/6 A kérdező kommentje:
pohár és szívószál is megvolt. mindkettő 2 korty erejéig vált be. :(
2011. nov. 9. 20:58
5/6 anonim válasza:
Akkor esetleg a kulacs. Azt még szokták szeretni.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az ital hőmérsékletét tudnád variálni, esetleg túl hideg neki, vagy túl meleg a jelen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!