Hogy tanítottátok meg a babátokat pohárból inni? Mit tanácsoltok, hogy csináljam?
én kb 6 hós korában próbáltam elöször, én rakom a szájához de tartok alá kispelenkát.
ne várd el hogy tök egyedül 16 hósan tudjon inni pohárból. neked kell megmutatni, neked kell fogni.
szerintem csak poharat használjatok otthon, föleg ha nagyon szomjas kínáld fel neki, de csak segítséggel. egy idö után menni fog neki.
Kislányom 15 hónapos. Már kb. 2 hónapja gyakoroljuk a pohárból ivást. Eleinte ő is csak a nyelvét dugdosta a pohárba, lefetyelt, mint egy kutya. :)
Aztán volt időszak, mikor szépen ivott, de most már vagy egyedül szeretne - persze akkor nagyon megdönti a poharat és a nyakába folyik az összes -, vagy bohóckodik. Rájött ugyanis, hogy ha fújja a vizet ivás helyett, akkor az milyen vicces. :D Vagy épp szürcsöli.
Gyakoroljátok, hamarabb megtanulja, mint gondolnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!