Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogyan tanítottátok...

Mikor és hogyan tanítottátok meg babátokat pohárból inni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Már egy ideje együtt iszunk a pohárból úgy,hogy mindketten fogjuk.Most 13,5 hónapos a gyerekem,és már egyedül is megy neki.De azért van,hogy néha még túl nagyot lendít,és s fele a nyakába megy.:-)
2010. máj. 28. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:

A lányom 6 hónapos kóra óta iszik pohárból. Nagy tanulást nem igényelt,amikor én ittam,és Ő az ölemben ült,egyszerűen húzta a poharat a szájához. Azóta iszik pohárból. Napról napra egyre ügyesebben ment,1 hét után már semmi nem folyt mellé. :)

Sok sikert!

2010. máj. 28. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Na mi a másik véglet vagyunk. 15 hónapos lányom tud pohárból inni, akár egyedül is szépen, tudja mire való a pohár, csak egyszerűen nem hajlandó abból inni. Ragaszkodik a cumisüveghez. Van csőrös és tanuló pohara is, de azokat is elutasítja, mikor inni kell. Ez miért lehet, és mit csináljak szerintetek, hogy leszokjon a cumisüvegről ilyen esetben? Bocsi az OFF-ért.
2010. máj. 28. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Még 1 éves sem volt a kisfiam,amikor áttértünk a csőrös pohárra,de állandóan folyt:(

Azt talán 2 hétig használtuk,utána mérgembe kidobtam mind a hármat,és azóta iszik pohárból,észre sem vette a különbséget:)

Először csak picit tettem a poharába,és én itattam,hamar rájött,hogyan kell fogni,1 hónap múlva már szépen felvette,letette,ivott belőle.

2010. máj. 28. 09:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi 11 hónaposak leszünk, 6 hónapos kora óta csőrös pohárból iszik. Most már hajlandó egyedül, de eddig nekem kellett itatnom. Próbáltam neki rendes pohárból adni, de rágja a poharat és a víz csak folyik el a szája mellett.

Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul?

2010. máj. 28. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Kb. 6 hetes korától itatom pohárból, de volt mellette cumisüveg is.

6 hónapos korától cumisüveg el, lett csőrös pohár. Utálom, mert folyik.

Most lesz egy éves, pohárból továbbra is profin iszik, megfogja, emeli (de még egyedül nem megy neki).

Most akarok szívószálat venni.

Tegnap apa megtanította palackból inni. Azóta a pohár nem kell. Phű...

2010. máj. 28. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
a 8:49-es vagyok. azt el is felejtettem írni,hogy mi hamarabb tudtunk inni pohárból,aztán jött a csőrös. Viszont az a fura,hogy csakis nagy üvegpohárból hajlandó inni és vizet,a csőrösből pedig csak a gyümilevet fogadja el... :))
2010. máj. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!