Mikor és hogyan tanítottátok meg babátokat pohárból inni?
A lányom 6 hónapos kóra óta iszik pohárból. Nagy tanulást nem igényelt,amikor én ittam,és Ő az ölemben ült,egyszerűen húzta a poharat a szájához. Azóta iszik pohárból. Napról napra egyre ügyesebben ment,1 hét után már semmi nem folyt mellé. :)
Sok sikert!
Szia!
Még 1 éves sem volt a kisfiam,amikor áttértünk a csőrös pohárra,de állandóan folyt:(
Azt talán 2 hétig használtuk,utána mérgembe kidobtam mind a hármat,és azóta iszik pohárból,észre sem vette a különbséget:)
Először csak picit tettem a poharába,és én itattam,hamar rájött,hogyan kell fogni,1 hónap múlva már szépen felvette,letette,ivott belőle.
Mi 11 hónaposak leszünk, 6 hónapos kora óta csőrös pohárból iszik. Most már hajlandó egyedül, de eddig nekem kellett itatnom. Próbáltam neki rendes pohárból adni, de rágja a poharat és a víz csak folyik el a szája mellett.
Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul?
Kb. 6 hetes korától itatom pohárból, de volt mellette cumisüveg is.
6 hónapos korától cumisüveg el, lett csőrös pohár. Utálom, mert folyik.
Most lesz egy éves, pohárból továbbra is profin iszik, megfogja, emeli (de még egyedül nem megy neki).
Most akarok szívószálat venni.
Tegnap apa megtanította palackból inni. Azóta a pohár nem kell. Phű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!