3 hónapos babám vegyesen kap tejet és tápszert. Reggel, este és ejszaka szopizik, egyébként tápszer. Napközben kell a tápszer mellé folyadékot adnom? Mit, hányszor és mennyit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 08:16
1/2 anonim válasza:
Mivel a tápszer nem szomjoltó, Én adtam neki teát. Édesköményteát adhatsz neki nyugodtan, hasfájásra is jó, az Én babám nagyon szereti az ízét is. Vagy forralt vizet is adhatsz.
2/2 anonim válasza:
Igen a tápszer mellett kell pótlás. A védőnők szorgalmazzák a forralt vizet, az én babám nem itta meg. A Mecsek baby teát adtam neki, lehet megköveznek , de pici cukorral úgy jobban elfogadta.Kizárólag tápszert kapott sajnos 1 hónapos kora óta, megcsináltam 125 ml teát, de a fele körül fogyott csak el egész nap. Nem kell eröltetni, ha nyügösebb kináld meg. Két tápszeres etetés között.Most, hogy már 4 hós lesz a jövöhéten ,Hipp teát kezdtem el neki adni ebből több fogy, mert jóval édesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!