Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisfiam éjszaka sokszor...

2 éves kisfiam éjszaka sokszor felkel és rengeteg folyadékot iszik (éjszaka), emiatt napközben rettentően hisztis nyügös. Mit tehetnék hogy éjszaka ne keljen fel ilyen sokszor (6-7-szer)?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószínű csak rossz szokás. Viszont tudni kellene, hogy kb mennyi folyadékbevitel történik egy nap. Lehet nappal keveset iszik és este pótolja. A lányom 20 hónaposan csinálta ezt, borzasztó volt és ráadásul még pelust is kellett cserélnem kb 3-4-szer éjjel. Mondtam a gyerekdokinak, aki azt mondta hogy csináljunk egy labort, az a biztos. Felesleges kínzás volt, mert semmi baja sem lett. Napi kb másfél-2 litert simán iszik, még a mai napig, szeret inni, de ez nem sok, vagyis nem betegség jele, ha nem kínálom nem kéri, én meg sűrűn adok neki inni. Majd a doki tanácsára, leszoktattam az éjszakai ivásról, vagyis üvölthetett, nem kapott inni. 2 éjszaka és leszokott róla, azóta is végig alussza. Este fél 9-tól reggel 7-ig. Drasztikusan tudod csak, ha egyébként egészséges, mert ha tudja, hogy hiába kiabál, nem kap inni, akkor feladja. Szépen elmagyaráztam neki, hogy nincs és miért és aludjon. Nehéz volt, de megérte.
2010. ápr. 11. 21:42
 12/14 anonim válasza:

Tudom nem "szép" dolog régi kérdést újra felhozni, de most nekem is ezt csinálja a kis drágaság (2,5éves kislány), és kíváncsi vagyok, hogy neked sikerült-e már leszoktatnod az éjszakai felkelésekről, illetve, hogy mennyi idő alatt, hogy sikerült erről leszoktatni?

Köszi :)

2012. febr. 10. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Na hát várom én is a válaszokat,ha megszán valaki,megírja,mi lett?

20 hos kislány osszesninkezsulo anyukája,éjszaka vagy három pelus plusz teljes toalett csere. Üvöltve persze mert ő nem akarja,D nem hagyhatom pisiben. Az itatopoharhoz úgy ragaszkodik mint az életéhez,éjszaka vagy négyszer újra kell tölteni.

nov. 3. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy pelus se bírja ezt,mindent is végig próbáltam,meg azt is hogy kettőt adok rá. Semmi,de semmi nincs ami ezt a pisi mennyiséget bírja. Labor rendben,egészséges a lány.
nov. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!