Nem akarom szoptatni a gyerekem! Hogyan mondjam el a férjemnek? Félek hogy ideges lesz pedig én csak miatta teszem hogy ugyanugy tetszek neki és ne kelljen máshoz mennie.
Szerintem szerezz be egy jó nagy ásót, és ásd el magad!!!!!!!! Ja, vigyél egy kanál vizet, hátha előbb sikerül abba... gondolom tudod, nagyon értelmesnek tűnsz:)
Ha ennyi eszed van, köttesd el magad, és fogadjatok örökbe egy olyan szerencsétlen sorsú kisbabát, akinek hasonlóan értelmes anyja volt. A mellplasztikáról egyébként hallottál??? Vérlázító amiket írsz!!!!!
Istenem, bár tudtam volna szoptatni a babám...
Tudod, én mennyire szerettem volna? Életem legszebb éjszakája volt az, amikor még bent a kórházban ahogy ébredt, úgy szoptattam, és jól lakott, elégedett volt, álmában néha az a kis öntudatlan mosoly ült ki az arcára... Sajnos ezt egy 40 fokos láz követte, egy durva fertőzéssel és kisebb tályoggal, majd csupa genny anyatej. Ne tudd meg, hogy mit éreztem miatta. Lassan békéltem meg csak a tudattal, hogy tápszeres, nem azért, mert így nem tud felnőni, hiszen már én is így nőttem fel, 5 napig szopiztam - hanem mert olyan kis tündér volt, miközben szoptattam.
Nem vagyok egy ősanya típus, de ha teheted, szoptass. És ha félned kell amiatt, hogy ilyen okból elhagynak, akkor ne szülj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!