Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem akarom szoptatni a gyereke...

Nem akarom szoptatni a gyerekem! Hogyan mondjam el a férjemnek? Félek hogy ideges lesz pedig én csak miatta teszem hogy ugyanugy tetszek neki és ne kelljen máshoz mennie.

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy a mell nem a szoptatástól lesz lógós, hanem a terhességtől. Ha ennyire meg akarod tartani a félrejáró férjedet, ne is vállalj gyereket (ilyen kapcsolatba amúgy se.)
2012. márc. 29. 08:26
 12/63 sumergo ***** válasza:
100%
Szerintem akkor inkább keress egy APÁ-t, olyan igazi fajtát, aki el tudja fogadni a változásokat, és a segítségedre lesz, mikor szükséges! Akiről írtál nem apának való, inkább nem illetném jelzőkkel!!! Azért egy beszélgetés erről mindenképp kellene, ahol elmondhatod neki a hízást, és egyéb természetes velejáróit a terhességnek szülésnek. A reakciókból pedig TE dönts: Biztosan neki akarsz gyereket szülni?
2012. márc. 29. 08:39
 13/63 anonim ***** válasza:
85%
LÁNYOK!A KÉRDÉS KAMU!MEGINT EGY ÚJABB BICSKANYITOGATÓ KÉRDÉS,AMIRE UGRANI LEHET!
2012. márc. 29. 08:41
 14/63 sumergo ***** válasza:
87%
Azt elfelejtettem írni, hogy nincs az a pasi a földön, aki miatt ne szoptatnám a lányomat. Szerencsére van tejem, ez a legjobb mindkettőnknek, ebben az esetben semmi más nem számít. Szerencsére a párom is nagyon szoptatáspárti. Már terhesség alatt is rengeteget beszéltünk róla, hogy mindenképp szoptatok, ha tudok, ez szerintem önbizalmat is adott, így rendben indult/ megy a szoptatás.
2012. márc. 29. 08:45
 15/63 anonim ***** válasza:
88%
és akkor mi van ha nagyon vigyázol a cickóidra és nem szoptatsz, de a hasadon a bőr f@szán megnyúlik meg tiszta stria lesz? akkor már mindegy nem? akár szoptathatnál is... jesszusom....
2012. márc. 29. 09:32
 16/63 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha ez a kérdés nem kamu (amit kétlek) akkor a pasid jó nagy barom lehet. Én tuti nem terveznék így családot. Meg mi van ezzel a gyógyszert szedek de ha megtudná kiborulna dologgal? A kapcsolatotok nem érett a gyermekre és szerintem ti sem. Az én férjem azt mondta, hogy sohasem voltam még olyan szép mint a mikor a babánkat szoptatom. Nem bűn a nem szoptatás, de ha ez egy ilyen pasi miatt van akkor az már bűn! Szerintem.
2012. márc. 29. 10:15
 17/63 A kérdező kommentje:

Én sem tervezem , de ő igen és ezért szedek fogamzásgátlót !

Az meg nem érdekel ha valaki azt mondja hogy kamu akkor sz*rja le az egészet és ne is írogasson mert azt se tudja hogy ki vagyok és milyen gondjaink vannak

2012. márc. 29. 14:07
 18/63 anonim ***** válasza:
82%
Hát rohadt nagy gondjaid vannak!Buta egy liba vagy,ha a férjeddel maradsz,de még butább ha azt hiszed a szoptatás elkerülésével fogod tudni magadhoz láncolni!
2012. márc. 29. 14:10
 19/63 A kérdező kommentje:
Nem akarom magamhoz láncolni semmivel sem , csak már irtam hogy neki fontos hogy a csaja/felesége hogy néz ki mellette
2012. márc. 29. 14:17
 20/63 anonim ***** válasza:
95%

Akkor tessék,íme a válasz a kérdésedre:

Drágám,szeretnék megbeszélni veled valamit!Úgy döntöttem,ha születik gyermekünk,nem szeretném szoptatni,mert félek,hogy mi lesz a testemmel.Persze amúgy szoptatnám (szoptatnád???) csak neked annyira sokat jelentenek a külsőségek,annyira fontos hogy nézek ki,hogy nem akarok megcsúnyulni !

Úristen,de nevetséges ez,ahogy most így leírtam.De hát ha ez a válasz...

2012. márc. 29. 14:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!