Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem akarom szoptatni a gyereke...

Nem akarom szoptatni a gyerekem! Hogyan mondjam el a férjemnek? Félek hogy ideges lesz pedig én csak miatta teszem hogy ugyanugy tetszek neki és ne kelljen máshoz mennie.

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 22:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
14%
Egyetlen hozzaszolasom van,nem kell kovel dobalni a olyan noket,akiket megcsalnak.Ti akik ezt irjatok mind biztosak vagytok benne,hogytiteket nem csalnak?Szrintetek sotetek az olyan nok.Hat nem,tobbek mint ti,akik lenezitek oket,igen,mert tul tudtak lepni egy olyan dolgon,amin ti nem tudnatok.Felrugni mindent,mert a pasi felredugott?Vajon miert tette?Mindenki keresse meg magaban a valaszt.
2012. ápr. 29. 13:34
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

El kell, hogy keserítselek: ami köztetek van az nem szerelem. Te nyilván érdekből vagy vele, ő meg azért, mert dekoratív vagy.

A ti kapcsolatotok érdekeken alapul, sok-sok hazugsággal fűszerezve, ide tényleg nem kell gyerek.

Szedd a gyógyszert, nehogy véletlenül elfelejtsd bevenni! :)

2012. ápr. 29. 15:14
 53/63 anonim ***** válasza:
79%

Kedves előttem válaszoló!

Nagyon nem mindegy, hogy a pasi miért csal!!! Szerelmes lett, avagy kielégülni vágyik?

Mérlegelni tudni kell!

2012. ápr. 29. 15:18
 54/63 anonim ***** válasza:
pont errol van szo
2012. ápr. 29. 22:57
 55/63 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, ha figyelmesen olvastál volna, látnád, hogy azért csalta meg a pasi, mert a nő csalta meg előbb, és "visszavágott".

Szerinted tényleg ilyen egy érett felnőtt kapcsolat, amelybe gyermeket kell vállalni? Mert szerintem mindkettő egy önző egoista ostoba kölyök, akiknek először fel kellene nőni.

2012. máj. 8. 06:59
 56/63 anonim ***** válasza:
81%
ugyanmár szard le a pasidat a gyereked legyen már a legfontosabb, az én férjem is terhesen hagyott el egy másik nőért, de kitartottam, és boldogan nevelem a fiam
2012. máj. 8. 09:39
 57/63 anonim ***** válasza:
83%
Szia!Szóval te nem akasz gyereket,mert fáj ahogy beteszi. Elöször a szexuális életet kellene rendbe tenni,majd utána jöhet az a kédéskö hogy akartok e gyereket. Ha nem akarsz akkor egyszeűbb ha elengeded é hagyod hogy olyan csajt keessen aki akar. Én nem is változtam külsőleg semmit! szülés óta. Elötte 55,most 50vagyok. (175cm magasS) szerintem ennek a kérdésnek nem itt a gyk.hu-n a helye hanem kettötök közt a vacsi után 2esben!!!!!!!!!!! 26L,2éves kislány anyukája
2012. máj. 8. 19:22
 58/63 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező! A kérdésed akkor fogod megérteni, ha egy pillanatra a jövőben megszülető babád helyébe helyezed magad. Azt hiszem az ő érdeke a legfontosabb.

De a lényeg: Ha te tudomást szereznél valahogy, hogy a szüleiddel ez volt a történet - Hogy látnád őket? Ha anyukád ilyen okok miatt nem szoptatott volna téged? Hogy látnád az egész dolgot a megcsalásos üggyel és mindennel együtt, mint külső szemlélő? Hogy csak éppen te nem számítottál?

A gyermeked számít rád.... más nem is nagyon lesz neki rajtad kívül. Ha nem lesz tejed, akkor is neked kell majd életben tartanod, táplálnod valahogy, akkor tápszerrel. Te vagy az első számú, akinek ez a dolga.

2012. máj. 9. 11:37
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Basszus ez a kérdés már milyen régi és még mindig ez van toppon? Ha te kedves kérdező nem akarod szoptatni a babád akkor mondd meg a pasidnak és kész. Az már más tészta, hogy meggondolatlan, felelőtlen, alkalmatlan vagy arra, hogy anya légy. Ha meg lógó cickóval nem kellesz a pasidnak akkor vegyél neki guminőt és töcskölje azt. Ennyi!
2012. máj. 9. 11:43
 60/63 anonim ***** válasza:
Röviden,tömören:én az ilyennek nem szülnék nem is csodálom hogy szeded a gyógyszert,SZEDD CSAK TOVÁBBRA IS!!!!!!!!!!!és ha majd lesz egy olyan párod akiben megbízol akit szeretsz és nem utolsó sorban akinek gyermeket szeretnél szülni na majd akkor hagyad abba a gyógyszer szedését.Mert tudod a terhességgel nem csak a mellek állapota változik ám hanem hujuj de sok minden.....
2012. máj. 22. 07:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!