Nem akarom szoptatni a gyerekem! Hogyan mondjam el a férjemnek? Félek hogy ideges lesz pedig én csak miatta teszem hogy ugyanugy tetszek neki és ne kelljen máshoz mennie.
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 22:24
31/63 A kérdező kommentje:
Muszáj hazudnom a gyógyszerről mert tisztáznunk kell ezt kettönknek és nem 3unknak!
2012. márc. 29. 19:40
32/63 anonim válasza:
Eleve, ha nem is szültél, terhes sem vagy, gyógyszert szedsz, akkor mi a fenének teszel fel szoptatással kapcsolatos kérdés? Foglalkozz inkább magaddal, nőj fel és egy jó darabig eszedbe se jusson gyereket vállalni, neked még nem való. A pasid meg téged is minősít! Gondolom önző, önimádó ember, akit csak a külsőségek érdeklik. De azok a nők, akik ilyen pasikkal vannak, meg is érdemlik. Ne siránkozzanak!
33/63 xStefix válasza:
Hármotoknak? Ezt hogy érted?
"muszáj hazudni"... hmm
34/63 A kérdező kommentje:
A 3otoknált a gyerekre értem mert ha oda szülöm neki és elválunk akkor a gyerek szivja meg a levét
2012. márc. 30. 06:12
35/63 anonim válasza:
Isten óvja a gyerekeket az ilyen anyáktól!
36/63 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Elhihetted hogy nem magam miatt aggódok ,, ő szokta mondani hogy neki nem mindegy hogy kivel van meg hasonló ,, de ha terhes lennék egyáltalán nem lennék olyan mint eddig
2012. márc. 30. 14:02
37/63 anonim válasza:
Neked van anyukád? Él még? Beszélgess el vele kicsit, hátha megértesz valamit is egyáltalán a gyerekvállalásról, felelősségről meg egyáltalán az életről. Amúgy mellékesen megkérdezhetem hány éves vagy?
38/63 A kérdező kommentje:
Ja a kor lemaradt bocsánat 29
2012. márc. 30. 18:18
39/63 xStefix válasza:
"oda szülöm neki"
Ne haragudj, de egy gyerekvállalásra érett nő szerintem nem használna ilyen kifejezést, ha tényleg babát szeretne.
40/63 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy még nem vagyok rá felkészülve de ő azt gondolja saját magáról hogy ő igen !
2012. márc. 30. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!