Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adnátok a babátoknak egy...

Adnátok a babátoknak egy másik anya tejét?

Figyelt kérdés
Bevallom őszintén én ettől nagyon idegenkedem, inkább a tápszert választom.
2012. jan. 20. 01:34
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
72%

Nekem pl. a védőnő sem nagyon javasolta más tejét.

Ha valakinek van ,az szerencsés,de sok baba felnőtt már tápszeren.

A barátnőim között többen vannak, akinek alig volt tejük, tápszereztek és semmivel sem volt mondjuk többet beteg a gyerek, mint az anyatejesek!

Kicsit túl is fújják már ezt!

2012. jan. 20. 11:31
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Én fiam is kapott tápszert,de fél éves korig tudtam szoptatni,igy utána nem ragaszkodtam mindenáron az anyatejhez...
2012. jan. 20. 11:32
 33/39 anonim ***** válasza:
78%
ADnám igen! S ha olyan szerencsés lettem volna mint anyum h 2-3 másik gyerekre elég a tejem akkor adtam is volna le.Nem cigizek,nem iszok alkoholt.21hónap alatt 2szer ettem töltött kápit pedig imádom.De kevés van,vagyis a lánynknak elég. Ez van. A tápszer az számomra drága,s a tej az természetesebb.
2012. jan. 20. 11:38
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért kell lepontozni azt, aki nem adna más anyat tejét a gyerekének.
2012. jan. 20. 11:59
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem is gondoltál, hogy más országok kutatták és terjesztik az anyatej hasznosságát. hogy magyarországon nem is olyan régen mindenki aki tudott tápszert adot a gyereknek, míg más országokban óriási kutatásokat költöttek és hozták létre az anyatejes ligát, hogy a világon mindenhol terjesszék hogy sokkal de sokkal jobb mint bármi más müvi a gyereknek.

DE még is ellenzik, még vizsgaáltok árán is hogy más gyermek megkaüpja más anya tejét.

Németországban olyan óriási az anyatejes liga, hogy vannak korházak ahol kötelezö vagy szoptatni, (habár megválaszthatod a korházat) és a biztosító mindent áll hogy szoptatni tudjál. itt nincs tápszer támogatás.

még sem tartják egészségesenek más anya tejét.

2012. jan. 20. 12:04
 36/39 xStefix ***** válasza:

Ki ellenzi (külföldön-belföldön egyaránt), hogy a gyerekek más anya tejét kapják? Mert nem a ligák és az anyatejet támogató szervezetek. Nem nekik éri meg a dolog.

Igen, adnám, de alaposan megnézném, hogy kitől jön.

2012. jan. 20. 18:49
 37/39 anonim ***** válasza:
48%

Simán adnám. :)

Mellesleg a tápszerezés egy óriási üzlet, és nem támogatom...

2012. jan. 21. 14:13
 38/39 anonim ***** válasza:
Nővéremnek a szülés utáni pár hónapban annyi volt a teje,hogy mindig jöttek a lefejt adagokért,és vitték el.Szerintem ez szép dolog,és én is inkább ezt adnám a babámnak,mint a tápszert,akármennyire mondernek is már azok.
2012. jan. 21. 14:58
 39/39 anonim ***** válasza:

Igen, de nem volt rá lehetőségem.

Már múltidő, de én kb. így álltam hozzá a dolgokhoz:

- jó lenne szoptatni, remélem sikerül

- nem sikerült, nem baj, megkapja ezt a picit és próbálunk anyatejet szerezni

- nem sikerült, jó akkor még mindig adom neki amennyi van és kap tápszert (abba se fog belehalni)

- fél éves koráig sikerült vegyesen etetni, utána csak tápszert kapott

nagyon szépen fejlődik. Szerettem volna ha csak anyatejes lehet, de elfogadtam, hogy nincsenek meg az adottságaim hozzá. (ezt nem fogyatékosságként, hanem egyszerűen egy alkati adottságnak tudom be)

A lényeget összefoglalva: én nem parázom se más tejétől, se a tápszerektől.

2012. jan. 23. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.