Adnátok a babátoknak egy másik anya tejét?

Nekem pl. a védőnő sem nagyon javasolta más tejét.
Ha valakinek van ,az szerencsés,de sok baba felnőtt már tápszeren.
A barátnőim között többen vannak, akinek alig volt tejük, tápszereztek és semmivel sem volt mondjuk többet beteg a gyerek, mint az anyatejesek!
Kicsit túl is fújják már ezt!

Arra nem is gondoltál, hogy más országok kutatták és terjesztik az anyatej hasznosságát. hogy magyarországon nem is olyan régen mindenki aki tudott tápszert adot a gyereknek, míg más országokban óriási kutatásokat költöttek és hozták létre az anyatejes ligát, hogy a világon mindenhol terjesszék hogy sokkal de sokkal jobb mint bármi más müvi a gyereknek.
DE még is ellenzik, még vizsgaáltok árán is hogy más gyermek megkaüpja más anya tejét.
Németországban olyan óriási az anyatejes liga, hogy vannak korházak ahol kötelezö vagy szoptatni, (habár megválaszthatod a korházat) és a biztosító mindent áll hogy szoptatni tudjál. itt nincs tápszer támogatás.
még sem tartják egészségesenek más anya tejét.

Ki ellenzi (külföldön-belföldön egyaránt), hogy a gyerekek más anya tejét kapják? Mert nem a ligák és az anyatejet támogató szervezetek. Nem nekik éri meg a dolog.
Igen, adnám, de alaposan megnézném, hogy kitől jön.

Simán adnám. :)
Mellesleg a tápszerezés egy óriási üzlet, és nem támogatom...

Igen, de nem volt rá lehetőségem.
Már múltidő, de én kb. így álltam hozzá a dolgokhoz:
- jó lenne szoptatni, remélem sikerül
- nem sikerült, nem baj, megkapja ezt a picit és próbálunk anyatejet szerezni
- nem sikerült, jó akkor még mindig adom neki amennyi van és kap tápszert (abba se fog belehalni)
- fél éves koráig sikerült vegyesen etetni, utána csak tápszert kapott
nagyon szépen fejlődik. Szerettem volna ha csak anyatejes lehet, de elfogadtam, hogy nincsenek meg az adottságaim hozzá. (ezt nem fogyatékosságként, hanem egyszerűen egy alkati adottságnak tudom be)
A lényeget összefoglalva: én nem parázom se más tejétől, se a tápszerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!