Adnátok a babátoknak egy másik anya tejét?
Betti válasza:
Anyatejleadó voltam 16 hónapig,napi 1 liter tejet adtam,szoptatás mellett.Mondhatom,hogy szerencsés volt az a baba,aki megkapta,mert olyan zsíros tejem volt/van,hogy megáll benne a kanál,soha nem ittam,cigiztem és a társai,amiket felsoroltok,de ez csak rajtam múlt,ugyanis egyszer sem kérdezték meg a gyűjtőben,hogy esetleg cigizek-e vagy bárakármi.
Pontosan ezért saját gyerekemnek nem tudom,hogy adnék-e más tejet.Van,ami mellette szól,van,ami ellene.Viszont barátnőm vagy családtagom tejét simán adnám.
Szintén tejadó anya voltam, és aki ilyenre vállalkozik (napi kifőzögetés, fejések előtti fertőtlenítő mosakodás, macera) az nem alkoholista és nem is dohányzik.
Én ha választanom kellene soha nem adnék tápszert, ezerszer inkább bevizsgált anyatejet.
De jó lenne,ha így lenne kedves utolsó. Csak,hogy ezt senki sem látja.
Saját szememmel láttam olyan kismamát cigizni, aki anyatejleadó. Ja és ugyanez a kismama kétpofára zabálta a töltött káposztát, és amikor rákérdezett valaki,hogy az nem puffaszt, közölte,hogy nem lesz ettől semmi baja a gyereknek.
Hát köszi! Biztos jó hetekig hallgatni,hogy üvölt a gyerek a hasfájástól. Akkor inkább a tápszer!
Én is elmentem a vizsgálatokra,mert tudtam volna tejet adni.nem csak a tejet vizsgálják hanem az anyát is,igy kiderül van-e bármiféle betegsége.
Én adnám a babámnak más anya tejét,bár leginkább akkor ha személyesen ismerem is az illetőt.
Nem olyan egyszerüen megy ám hogy valaki besétál a tejjel a védőnőhöz h adja oda vkinek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!