Adnátok a babátoknak egy másik anya tejét?
èn írtam hogy soha nem tudod milyen betegséget kap el a bevizsgálás után.
ti biztosak vagytok minden percben hogy a tejleadó férje éppen nem lép félre?
vagy csak éppen a tejleadó éppen olyan betegséget kapott el amit a gyrekétöl kap el?
mennyi és mennyi betegség tud lappangani annélkül hogy a fertözött személyen kijöjjön, és simán elkaphatja már a baba.
Mondjuk mindenki emlékszik még a német fosós hányós vírusra amibe egy jó páran bele haltak.
Mitöl is volt? ja egészséges bio ételekben volt mert egy bio csira okozta.
anya jól belakik az egészséges ételböl. mivel immunrendszere erös semmit nem észlel, lefeji a tejet, elviszi a kisbabának, majd anya másnap lehet csak harmadnap beteg lesz. lappangási idö. saját gyermeked saját felelöséged, de mit tennél te mint anya nem lenne lelkiismeret furdalásod, hogy olyan tejet adtál ami megelözhetö lett volna a baj?
a gyermeked élete bizalmatlanság?
én abból indultam ki hogy melyik az a barátnöm akitöl kérnék mert biztos vagyok benne hogy a férje sem lép félre.
én dolgoztam több évig férfiak között, és hát meg kell mondanom, hogy olyan jólszituált családapák jártak prostituálthoz hogy el sem tudnád képzleni. ha gondolod olvasd el a fucking berlint, ha nem is igaz a történet rengeteg aprócska dolog igaz benne.
De ez nem csak a kicsapongástól lehet.
pl ha elolvasod a válaszomat, ott írom hogy halálos vírus terjedt BIO ételekkel és igen sok ember fertözödött meg vele.
Utolsó!
Saját szavaiddal ütöd egymást :)
Senki nem tudhatja, hogy félrelép-e a férje - én biztosan tudom, hogy a barátnőm férje nem lép félre...
Én is anyatejleadó voltam. Szerintem ez mindenkinek így van: egy rakás vizsgálatot megcsinálnak mielőtt anyatejleadó lehetnél, plusz önbevallósan: szedsz-e gyógyszert, iszol-e alkoholt, dohányzol-e kérdéskört is meg kell válaszolni... Persze, mindenki azt mond, amit akar. Amikor elviszik a tejet, szemrevételezéssel és bevizsgálással is megnézik, hogy jó-e a tej. Persze, a töltött káposztát nem szűri ki. De ez is olyan, hogy én pl. az első csemetémmel bármit ehettem (igen, töltött káposztát is), a másodikkal ha csak a joghurtra rágondoltam, már fájt a babám pocakja. Persze, amikor anyatejleadó voltam, akkor a köztudottan hasfájást okozókat nem ettem.
A második babámmal volt egy alkalommal olyan, hogy elmentem mulatni, ittam, dohányoztam. Természetesen lefejtem utána a tejemet és kiöntöttem. Hát ez messziről ordított, hogy valami nem stimmel vele: büdös, zavaros volt, még a színe sem stimmelt. Szóval ez tuti megbukott volna szemrevételezésen.
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Adnék a babámnak más anya tejét, akár anyatejgyűjtőből is, de inkább háztól-házig rendszerben.
szerintetek miért nincs ez más országokban?
én megkérdeztem németorszgában (itt szültem), hogy miért nincs ilyen. mind a bába, védönö és gyerek orvos is azon volt, hogy nem lehet minden alkalommal vizsgálni és túl nagy a rizikó a fertözésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!