Én vagyok az egyetlen aki nem szeret szoptatni?
Ne szóljatok meg a kérdésért, de úgy érzem egyedül engem nem leng át az ezzel kapcsolatos áhitat. Igen irtó cuki ahogy cuppog, meg szép dolog, hogy a testemből táplálom, de amikor már egy órája lóg rajtam, sajog minden porcikám, nem tudok már hogyan ülni, leszakad a karom, sajog a mellem, a másikból meg ömlik a tej, akkor valahogy nem tudom az egész romantikáját átérezni...
Tudom ez nem szeret/nem szeret kérdés és mindent megteszek annak érdekében hogy minél tovább táplálhassam így, de attól még nem élvezem.
ha még csak négy hete szoptatsz,-akkor azzal tudlak vigasztalni,hogy nem lesz mindig ennyire borzasztó. nem fog mindig ömleni a tej a másikból is,és nem kell hogy órákig tartson.ne hagy hogy csak cumizza a cicit.
én is utáltam a szoptatást az első 6-8hétig,aztán egyre ügyesebb lett a kislányom is már csak 10-15percig tartott a szoptatás.és egy idő után végre nem átam el állandóan..!szerettem,hogy akárhová mentün a "kaja" mindig kéznél van.végül 18hós koráig szopizott.
Köszönöm a válaszokat, meg a linket is. Jó látni, hogy nem vagyok teljesen defektes :s
Utálom ezt a teljes bizonytalanságot, hogy most mennyit evett, éhes maradt-e, eszik-e még vagy már csak cumizik, van-e elég tejem, túl sok előtejet evett-e stb. Úgy érzem magam mint valami gazdatest amire rácuppan, aztán érzem ahogy szívja ki belőlem az energiát, míg végül már mindenem fáj.
Nagyon remélem, hogy amint kezd kicsit értelmesebb lenni, már inkább fog közös együttöltött intim pillanatot jelenteni mindkettőnknek. Mert most amíg nem kap cicit addig ő sír, miután megkapja meg én.
10es vagyok
nekem ilyen párnám van:
úgy alakítom, ahogy akarom, nagyon super,kényelmes a babának is, biztos olcsóbban is lehet kapni, érdemes beruházni egy párnára, mert tényleg megszakadsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!