Hihetetlen pici mellem van. Fogok tudni szoptatni? Lesz benne valamicske tej?
Figyelt kérdés
Körülbelül akkora a mellem mint egy 12 éves fejletlen gyereknek. Vannak olyan anyukák itt akiknek hasonlóan nincs mellük?2011. dec. 14. 18:08
1/11 anonim válasza:
Persze. A mell mérete nem befolyásolja a tej szaporodását. Nyugi, minden rendben lesz.
2/11 anonim válasza:
A kicsi mellből is lehet szoptatni. Hidd el, majd amikor belövell a tej akkor megnő :)
3/11 TKI Ibolya válasza:
Hasonlóan nem vagyok dús keblű és már a harmadik babámat szoptatom gond nélkül.
4/11 anonim válasza:
A tej szoptatás közben termelődik,szóval akármilyen kicsi is a cicid,akkor is mikor szopizik a babád folyamatosan termelődik benne! :)
5/11 anonim válasza:
Szia! Nekem is rettenetesen pici melleim vannak, mondhatni teljesen lapos vagyok. Én sem gondoltam volna, nem tudtam elképzelni, hogy hogyan fogok én így szoptatni. Aztán szülés után a harmadik napon akkora melleim lettek, hogy csak na! Aztán végig (1 évig szoptattam) a szoptatás alatt hatalmasak voltak a melleim, alig vártam már 3-4 óra elteltével, hogy szoptathassak, annyira meg voltak duzzadva. Néha úgy néztem ki, mint egy szilikon mellű csajszi. Persze, nem volt egy leányálom, folyt a tejcsi, feszültek a melleim, nem bírtam hason aludni, de megérte, hisz a babámnak jót tettem vele.
Szóval ne izgulj, nem lesz gond! Én aztán tudom milyen a kicsi mell és mi lesz belőle szoptatás alatt!
Jó babázást!
6/11 anonim válasza:
Én két olyan anyukát is ismertem, akiknek szinte semmi mellük nem volt, egyikük 1 éves korig, másik 2 éves korig szoptatott.
7/11 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna a 20.25-ös válaszát, pont így volt nálam is!!
8/11 anonim válasza:
Detto.... Másodikat szoptatom 6. hónapja, elsőnél is bőven volt tejem. Tényleg NAGYON picike. Ne izgulj, nem csak valamicske hanem özön lesz!
9/11 anonim válasza:
Uncsitesómnak csak 2 mellbimbója volt,úgy nézett ki,mint egy kisfiú,2 és fél évig szoptatott :)Nem nőtt meg a cicije szoptatás alatt sem,de tejcsi bőven volt!!!!
10/11 anonim válasza:
nekem is kicsi, A-s volt, most 2,5 hónapos a lányom, és a B-s melltartó csak azért kell, h a melltartóbetét is elférjen, mert olyan mint egy rossz wc-tartály - folyamatosan szivárog többé-kevésbé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!