Van közöttetek olyan aki szült babát, de egyetlen percig sem tudta valami miatt szoptatni?
Az én lányom kb 2 napig szopizott.De az csak mellékes volt mert nem volt egy étkezésre elegendő tejem.Utána azt a kicsit is le kellett fejnem kb 3hétig aztán már az a kicsi is elapadt.
Egy percig sem bánkódtam emiatt, kapott tápszert és kész.
Mi is hasonlóképpen voltunk. Szülés után pár órával már próbáltam szoptatni, valamennyit tudott is, de állandóan elaludt a cicin. Bármit csináltam, nem tudtam felébreszteni.
A 3. napon volt a tejbelövellés, de olyan szinten, hogy arra ébredtem hajnali 2-kor, hogy csurog végig rajtam a tej, alattam meg már úszik a lepedő. Azonnal futottam a csecsemősökhöz a gyerekért, akkor egyetlen egyszer evett 90-et, aztán soha többet.
Nem tudom miért. Pedig állandóan próbálkoztam, már vízhólyagok voltak a bimbóimon, minden szoptatás elején szorítottam össze a fogaimat, hogy ne ordítsak, annyira fájt.
Pedig tejci volt egy darabig, mert ha az egyiket gyimátolta, a másikból is csurgott, de egyszerűen nem kellett neki.
Mire hazajöttünk a kórházból, már tápszert kapott minden szopi után, mert 20-30-nál többet nem volt hajlandó enni ciciből. Aztán 2 hónapig még kínlódtunk, mindíg szopival kezdtünk, utána jött csak a tápszer, de végül elapadtam.
Engem rettenetesen megviselt, hogy nem tudtam szoptatni. Fejni is próbáltam, de nem tudtam. Kézzel sikerült pár milit kifacsarni magamból, és ennyi, úgyhogy feladtam.
8 hónapos már a Törpe, mondhatjuk, hogy születése óta tápszeres, de vidám, egészséges baba.
Szia!
Nekem se szopizott soha egy percet sem. Meg a korhazban szules utan azonnal mellre raktam, bealudt, nem kellett neki. Aztan vegig velem volt, egyfolytaban probalgattuk a vedonokkel, de semmi. Inkabb uvoltott 1 oran keresztul, csak ugy feszitette magat hatra amikor probaltam szoptatni. Igy fejtem neki, amig tettem.
A napokban varom a 2. babamat remelem vele sikerulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!