Mindenki fogy szoptatás alatt csak én vagyok ilyen peches hogy nem? Van itt olyan aki szintén nem dobott le 10-20 kilót a szopi alatt?
Figyelt kérdés
Még nem írtam ide sose, csak olvasgatok, most is több ilyen szoptatással fogyással kapcsolatos kérdést. Szinte 10 válaszból 9 azt írja hogy csak úgy olvadtak le szoptatáskor róla a kilók. Hát rólam nem olvadnak sőt még 3-at fel is szedtem. ha keveset eszek, nincs tejem (amúgy sincs olyan nagyon sok épp elég a fiamnak). Valaki vígasztaljon már meg (ez most de vicces így leírva) hogy van olyan hogy valaki nem fogy szoptatáskor? Szopi befejezése után azért le fog menni ha keveset eszek? 5 hónapos a fiam. Kb.10 kiló plusz van rajtam összesen (78 kiló vagyok a 176 cm-emhez) :(2012. jan. 10. 08:05
21/22 anonim válasza:
csak hogy 30 éven felül nehezebben mennek a kilók lefele,jobban kell megküzdeni.
22/22 anonim válasza:
Én 174 cm vagyok, szülés után kb 10 kiló maradt rajtam, azóta még 4 hozzájött a szoptatás alatt. Most 5 hós a cseppem. Tejem az van bőven szerencsére. Igyekszem figyelmi arra amit eszem, de azért nem fogyózom. Most megpróbálok még jobban figyelni, legalább ne hízzak tovább.
Beszólásokat kapuk, apám tud csípkelődni néha, de mikor anyám "jajj direkt neked csináltam" extra zsíros extra sós ételét visszautasítottam, na azzal aztán rendesen megbántottam, hiszen direkt nekem csinálta. Úgyhogy két tűz között vagyok, mert anyám vigyáz a gyerekre (én már dolgozom), másra nem is bíznám... szerencsére a férjem megértő, azt mondta majd leadom ha már nem szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!