Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki fogy szoptatás alatt...

Mindenki fogy szoptatás alatt csak én vagyok ilyen peches hogy nem? Van itt olyan aki szintén nem dobott le 10-20 kilót a szopi alatt?

Figyelt kérdés
Még nem írtam ide sose, csak olvasgatok, most is több ilyen szoptatással fogyással kapcsolatos kérdést. Szinte 10 válaszból 9 azt írja hogy csak úgy olvadtak le szoptatáskor róla a kilók. Hát rólam nem olvadnak sőt még 3-at fel is szedtem. ha keveset eszek, nincs tejem (amúgy sincs olyan nagyon sok épp elég a fiamnak). Valaki vígasztaljon már meg (ez most de vicces így leírva) hogy van olyan hogy valaki nem fogy szoptatáskor? Szopi befejezése után azért le fog menni ha keveset eszek? 5 hónapos a fiam. Kb.10 kiló plusz van rajtam összesen (78 kiló vagyok a 176 cm-emhez) :(
2012. jan. 10. 08:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Második babámat augusztusban született,azóta 3 kgot híztam az elsőnél is ez volt és amíg nem jött meg a menstruáció egy dekát sem fogytam ,13 hónap után jött meg ,azután lassan mentek le a kilók semmi erőfeszítés nélkül és nagyon nagyon sok tejem van .Az elsőt 27 hónapig szoptattam.Most a kicsi február 02 lesz 6 hós.Nem zabálok nem tornázom,nem hízok,de van rajtam ám sok kiló.160 cm vagyok és 71 kg,59 kilóval kezdtem,az első terhességem 53 kgval és 35 hétre szültem akkor 70 kg voltam.Szerintem amíg nem jön meg nem kezdek fogyni,látom magam,hogy huuu de bagy vagyok,nem tudok mit tenni ,ez van az élet megy tovább.:).A hasam egyre kisebb de kilókban annyi vagyok még mindig.

SZÉP NAPOT!

2012. jan. 10. 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:

En is hiztam :(

Terhesseg alatt alig hiztam(nem nagyon volt etvagyam es sokaig emelyegtem) es az leisment a szules utan. Aztan a szoptatassal vagy 10 kg feljott.

A kornyezetebe is mindenki fogyott szoptatas kozbe. Ugy irigykedtem.

2012. jan. 11. 05:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát én sem fogyok. Mondjuk szerencsére hízni sem híztam, de irigykedve olvasom, hogy másokról olvadnak lefelé a kilók... Rólam is leolvadhatna vagy 10 :)
2012. jan. 11. 09:45
 14/22 A kérdező kommentje:

Moira:))) én is erre gondoltam hogy olvadhatna rólam is az a 10:))

Köszi a válaszokat ezekszerint nem vagyok egyedül, csak a kérdéseknél valahogy a válaszolók 90%a (vagy ugyanazok írtak??) mind ezt írta hogy óó hát ha rendesen szoptatsz majd csak úgy mennek lefelé a kilók-.

2012. jan. 11. 09:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Én sem fogytam, sőt hiztam. Jelenleg 88 kg vagyok és 168 cm. Hol van ez a tavalyi 65 kg pehelysúlyomhoz képest. A fiam még szopik, 5 hónapos. De ha már nem fog szopizni akkor elkezdek sportolni meg diétázni.
2012. jan. 11. 14:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát, a szoptatás elején én sem fogytam, sőt(egyébként még mindig szoptatok)!!! Mióta viszont (az elmúlt jó néhány hónapban) a 17 hónapos kislányom tornádó üzemmódba kapcsolt, egész nap figyelhetem, milyen huncutságban töri a buksiját, szépen lassan elkezdtek fogyni a kilók (még 5-6 kiló lemehetne: 169 cm és 65-66 kg vagyok most)! A karom még soha nem volt ilyen izmos :),viszont sajnos úgy tűnik, a hasam soha nem lesz már a régi, de ez van! Életem legnagyobb gondja az legyen, hogy a hasam kicsit megereszkedett!

Kitartás! Le fog az a kis többlet menni!

2012. jan. 11. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem fogytam szoptatás alatt!

Bocs hogy így kezdtem a mondatomat de én se értem ezt az egészet!!! Nekem is azt mondták hogy majd ha szoptatsz folynak le rólad a kilók...a nagy....!!!!Mikor megszületett a bébim, lement 12kg(magzat víz,baba súlya...) amikor belövellt a tejem, szülés után 2 nappal, elkezdtem hízni. Már lassan 3 hónapos a babám és már most vissza jött az a 12 kg!!! Úgy hogy ne izgulj, nem vagy egyedül!!!Én is azt mondom: A BABA AZ ELSŐ!!! :D 171cm 80kg jelenleg!!! :D Engem nem zavarna,de tényleg,,, csak az a bajom hogy széles a csípőm és ezáltal hatttalmas nagy a se**em!!! :D

2012. jan. 12. 13:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy van, én is elcipeltem a +10 kg-mat fél évig.(most a másodikkal is cipelem) Én is szédelegni kezdtem és egyből csökkent a tejem ha csak simán normálisan próbáltam enni. (Ittam rendesen)

Aztán indult lefelé, durvábban 1 éves kor körül, mikor már napközben nem is kért cicit a fiam, és persze a rohanás egész nap utána. 15 hós korára lement minden.

2012. jan. 14. 10:29
 19/22 anonim ***** válasza:
10:35 ös válaszoló vagyok.Megkérdezhetem hány éves vagy kérdező?én 35.
2012. jan. 17. 22:02
 20/22 A kérdező kommentje:
31 miért?
2012. jan. 18. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!