Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt milyen és...

Szoptatás alatt milyen és mennyi hüvelyi folyásod van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Kislányom 6 és fél hónapos, csak szopizott 6 hós koráig, s változó volt a folyás mennyisége, és milyensége is, de legtöbbször halványsárgás-krémesebb folyásom volt-van ( 1-2 hete épp megszűnt), anélkül, hogy bármi panaszt okozna.
2012. jan. 9. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Folyásnak nem igazán van köze a szoptatáshoz.

Ha "nem megfelelő", nézesd meg, nincs-e valami fertőzésed.

2012. jan. 9. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még szoptatok (5 hós a babám) de egyáltalán nincs semmi folyásom, pedig szülés és teherbeesés előtt is mindig volt egy pici. Remélem nem baj és csak a hormonok miatt nincs. Amúgy nem tudom, hogy ilyenkor kell-e lennie vagy nem.
2012. jan. 9. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Korábban a ciklustól függően (hogy épp hol jártam) volt hol ilyen hol olyan (nem betegség miatt) de szoptatás alatt végig tök száraz vagyok..(második babát szoptatom).
2012. jan. 9. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont, mint terhesség előtt (szerintem).
2012. jan. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!