Mellbimbo iritaciora sebesedesre es ego fajdalomra valami kremet tudnatok javasolni? Amivel lehet keni szoptatas elott is vagy utan is?
Nekem a DM-es "Brustwarzensalbe" vált be (kis fehér tubus rózsaszín kupakkal). Sokkal jobb, mint a Bepanthen. Nem kell lemosni szopi előtt. (4. gyerekemet szoptatom, szóval van tapasztalat).
Az égő fájdalom attól is lehet egyébként (sőt valszeg attól is van), hogy a baba nem jól kapja be a melledet. Ezen lehet, hogy tudsz segíteni jobb technikával. De az is lehet, hogy egyszerűen olyan formájú a szája, hogy csak így tud szopni. Akkor a 6-8. hétig fájdalmas maradhat a szoptatás. A 2. hónap után viszont megedződik a mellbimbó, és akár tótágast is állhat rajta a baba, az sem fáj.
Szia!
Nekem is ez volt a gondom, úgyhogy az előttem lévő tanácsával értek egyet. Ez az eszköz segít, hogy a szoptatás előtt kiemeld annyira a bimbót, hogy könnyedén be tudja kapni a baba. Nem kell örökké majd használni, egy idő után magától is menni fog:) Sok sikert! Az aventest pedig a legtöbb gyógyszertárban is tartanak, sőt még előfordul nagyobb bevásárlóüzletekben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!