! és fél hónapos a babám. Eddig csak szoptattam, de úgy érzem késő délutánra és estére kevesebb a tejem. Szinte óránként akarna enni. Megoldás:tápszer?
Figyelt kérdés
Ha tápszert kell adnom,akkor az csak délután és este,vagy minden szoptatás előtt egy kicsit?2012. jan. 10. 07:44
1/8 A kérdező kommentje:
4 és fél hónapos...bocs
2012. jan. 10. 07:44
2/8 anonim válasza:
Védőnőtől kérdezd. Valakinek csak annyit ajánlanak, hogy változtasson az étrendjén, hogy több legyen a teje. De valakinek tápszert javasolnak. Mi ezt így látatlanban nem tudhatjuk. Nem bántásból írom, de sose értettem, hgy az ilyen jellegű kérdéseket miért fórumon kell kiírni, amikor ott a szakképzett védőnő, aki ráadásul ismer is téged.
3/8 anonim válasza:
4 és fél hónaposat akartá irni? Én elkezdeném hozzátáplálni. De csak ugy finoman. Ha tápszert adsz szerintem akkor szopi után add, en előtt.
4/8 anonim válasza:
Így van. Tápszer szopi után, soha ne előtte! Nem tudhatod, mennyit tud kiszívni a melledből, ha először jóllakatod táppal, nem szívja úgy a melled, és apaszthatja. Serkenteni nem próbáltad a tejed?
5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam többet inni,többfélét enni,szoptatós tea,stb.Egy ideig tudtam fejni is,amit lefejtem,abból egészítettem eddig ki,de kiürült a hűtő.Akkor a délutáni,meg az esti szopi után adok kis tápszert..köszönöm.
2012. jan. 10. 08:38
6/8 anonim válasza:
Én is így voltam csak nekem még akkor 3 hónapos volt a lányom, nekem a dokinénink azt javasolta, hogy a délután 5 körüli evéskor adjak neki tápszert és így estére hátha lesz elég tejem, nekem bevált. Nekem pont az nem javasolta, hogy keverjem az anyatejet tápszerrel, de látszik ahány ház annyi szokás.
7/8 anonim válasza:
More milk plus kapszulát próbáltad már?
8/8 xStefix válasza:
Nem ez van véletlenül? : óránként szopik, de csak keveseket, mert közben hamar "megunja". Eltekerg, elforog, minden nesz megzavarja. Vagy épp bemérgesedik, mert nem jön elég gyorsan a tej.
Ha ez a helyzet, akkor nem kell tápszer, mert ez élettani dolog és nem a tejed mennyiségével van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!