Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » ! és fél hónapos a babám....

! és fél hónapos a babám. Eddig csak szoptattam, de úgy érzem késő délutánra és estére kevesebb a tejem. Szinte óránként akarna enni. Megoldás:tápszer?

Figyelt kérdés
Ha tápszert kell adnom,akkor az csak délután és este,vagy minden szoptatás előtt egy kicsit?
2012. jan. 10. 07:44
 1/8 A kérdező kommentje:
4 és fél hónapos...bocs
2012. jan. 10. 07:44
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Védőnőtől kérdezd. Valakinek csak annyit ajánlanak, hogy változtasson az étrendjén, hogy több legyen a teje. De valakinek tápszert javasolnak. Mi ezt így látatlanban nem tudhatjuk. Nem bántásból írom, de sose értettem, hgy az ilyen jellegű kérdéseket miért fórumon kell kiírni, amikor ott a szakképzett védőnő, aki ráadásul ismer is téged.
2012. jan. 10. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
4 és fél hónaposat akartá irni? Én elkezdeném hozzátáplálni. De csak ugy finoman. Ha tápszert adsz szerintem akkor szopi után add, en előtt.
2012. jan. 10. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Tápszer szopi után, soha ne előtte! Nem tudhatod, mennyit tud kiszívni a melledből, ha először jóllakatod táppal, nem szívja úgy a melled, és apaszthatja. Serkenteni nem próbáltad a tejed?
2012. jan. 10. 08:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam többet inni,többfélét enni,szoptatós tea,stb.Egy ideig tudtam fejni is,amit lefejtem,abból egészítettem eddig ki,de kiürült a hűtő.Akkor a délutáni,meg az esti szopi után adok kis tápszert..köszönöm.
2012. jan. 10. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így voltam csak nekem még akkor 3 hónapos volt a lányom, nekem a dokinénink azt javasolta, hogy a délután 5 körüli evéskor adjak neki tápszert és így estére hátha lesz elég tejem, nekem bevált. Nekem pont az nem javasolta, hogy keverjem az anyatejet tápszerrel, de látszik ahány ház annyi szokás.
2012. jan. 10. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
More milk plus kapszulát próbáltad már?
2012. jan. 10. 15:40
 8/8 xStefix ***** válasza:

Nem ez van véletlenül? : óránként szopik, de csak keveseket, mert közben hamar "megunja". Eltekerg, elforog, minden nesz megzavarja. Vagy épp bemérgesedik, mert nem jön elég gyorsan a tej.

Ha ez a helyzet, akkor nem kell tápszer, mert ez élettani dolog és nem a tejed mennyiségével van baj.

2012. jan. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!