7 hetes a kislányom és én nem szoptatok, csak az első héten szoptattam. Becsomósodott a mellem és az egész olyan nagyon fájdalmas és kényelmetlen volt. Miért nem fogadják el az emberek ha valaki a tápszer mellett dönt?
Szia!
Az én lányom is hét hetes :)
Én sem szoptatok, nem is tudtam, mert a kislány csak sírt, és nem volt hajlandó még bekapni sem a cicit. Már a kórházban sem tudtak segíteni (4-5 szoptatós nővérke is próbálkozott, nagyon rendesek voltak). Bár én fejem azóta is és csak anyatejet kap.
Én nem ítélem el azokat az anyákat, akik a tápszer mellett döntenek, ha oka van a dolognak, és nem csak a kényelem az!!!!
Én is szinte csak tápszert kaptam, mert anyu nem hogy nem tudott szoptatni, de csak pár hetet tudott fejni, és elment a teje.
Nem vagyok allergiás, beteges stb.
Ne foglalkozz az emberekkel, csak magatokkal.....ettől még ugyanúgy szeretheted a kicsikédet, mint más!
Jó babázást :)
Mert az anyatej a legjobb és ez nem "kányelmetlenség stb" kérdése, a fájdalom elmúlik.
Ez az egyik legjobb doldog, amit megadhatsz a gyerekednek és még pénzbe sem kerül.
Sajnos neked nem segített senki, ezért jártál így.
Én ugyanígy voltam, de volt segítségem, így 9 hónapig szoptattam.
És azért nehéz ezt elfogadni, mert csak kis türelem kellett volna és a gyereked anyatejen nőhetett volna fel, ami egészségügyileg az egész további életére kihat. Megérte volna az áldozatot...
Nem bántam meg, a babám egészséges és kiegyensúlyozott. A tápszerkészítés nem kényelmetlen. Írta valaki, hogy macerás! Szoba hőmérsékletű babavíz, bele 4 kanál tápszer, összerázom és etetek! Ez olyan macerás?? A szoptatás után még fél órát fejtem és akkor is csak 15 ml jött ki.
Nem bánom, hogy nem szoptatok, ez az én döntésem és a kérdést csak kíváncsiságból írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!