7 hetes a kislányom és én nem szoptatok, csak az első héten szoptattam. Becsomósodott a mellem és az egész olyan nagyon fájdalmas és kényelmetlen volt. Miért nem fogadják el az emberek ha valaki a tápszer mellett dönt?
Szerintem meg ezt a kérdést nem először írod ki.
Becsomódodás ellen meg remek gyógyszer 1) masszír 2) langyos zuhany 3) fejés 4) szoptatás. De neked könnyebb volt inkább nem szoptatni. Túl hamar feladtad, és most önigazolást keresel. Én meg nem adok neked.
Azért nem fogadom el a tápszer mellett való DÖNTÉST, mert ez a te kényelmdet szolgálja, nem a gyermeked érekeit. Ez önzés. Ha valaki RÁSZORUL a tápszerre, az más. De te így döntöttél a saját akaratodból. Ez a szememben óriási önzés.
Lehet lepontozni.
Mivel ez nem az én kérdésem és én is a te véleményeden vagyok, nem pontozlak le, teljesen egyetértek! Az előtted válaszolónak, ha nem tetszik menj másik kérdésre!!
Semmi közöm hozzá csak érdekelnek a vélemények, ENNYI!
11:45 vagyok.
Nem vagyok mintaanya: nem tudok szoptatni. Csak fejni tudok.
Viszont: mindent megteszek azért, hogy a babám nelegyen tápszeres, mert az ő érdekeit nézem elsősorban, nem a magamét.
Kérdezőnek: elnézést kérek. :-) Valahogy nem jutott el az agyamig, hogy ez nem a te kérdésed, csak a véleményekre vagy kíváncsi. Engem felháborítanak az ilyen kérdések. Mint pl az is, amikor a 8 hónapos terhes kismama gusztiustalannak tartja a szoptatást, és kiírja a kérdést, hogy megnyugtassa a lelkiismeretét, és támogatókat gyűjtsön magának, akik azt szajkózzák neki: demokcária van, meg tolerancia, akárhogy döntesz, az jó, senki sem ítélhet el érte, csináld csak, amit akarsz, másoknak nincs beleszólása, még véleménye sem lehet.
Azért a liberalizmusnak is vannak határai, és az épp a másik ember érdeke. Főleg, ha az a másik ember az ember GYERMEKE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!