7 hetes a kislányom és én nem szoptatok, csak az első héten szoptattam. Becsomósodott a mellem és az egész olyan nagyon fájdalmas és kényelmetlen volt. Miért nem fogadják el az emberek ha valaki a tápszer mellett dönt?
Nem is tudtam, hogy megegyezek egy számomra vadidegen felhasználóval. Kedves 86%-os! Remélem mostmár tisztában vagy vele TE is, hogy TE és ÉN ugyanazok vagyunk... Egy valamiben viszont nem értek Veled egyet. Ő nemhogy nem mintaanya, de szerintem semmilyen anya sem. Egy anya nem beszél így, akármilyen tapló legyen!
Elég szánalmas amit művel itt. Az ilyenek miatt nem sokat ér ez az oldal.
További jó szövegelést, mert gondolom nem fogod annyiban hagyni a dolgokat. De jobb dolgokkal is eltölthetnéd unalmas kis életed perceit, mint hogy idejössz, és anyukákat bosszantasz!
Kedves 92%-os és 0%-os légyszíves hagyjátok abba! Mindketten idegesítőek vagytok! Akár szoptattok akár nem!
MINDKETTEN!
Szia! Bemásolom, amit arra a kérdésre válaszoltam! :-)
Szia!
Én egy másik megközelítést, érvet írnék a szoptatás mellett. Számomra leginkább azért volt fontos a szoptatás, mert soha (a pocakban töltött 9 hónapot leszámítva) olyan közel nem kerültünk a manómmal, mint amikor szopizott. Nagyon megható és jó érzés volt nézni, amikor nyugalom és elégedettség ült ki a kisfiam arcára. Nálunk a cici csodaszer volt, attól minden probléma megoldódott. Bár nem volt mindig leányálom a szoptatás, én ha csak a babám nem éhezett volna, nem cseréltem volna le a cicit üvegre. Nem véletlenül hangsúlyozzák, hogy a szoptatás segíti a kötődés kialakulását, de ezzel - félreértések elkerülése miatt - nem azt akarom mondani, hogy Te és a babád nem lesztek szoros kapcsolatban. És amíg az üveget bárki odaadhatja, addig szoptatni csak és kizárólag Te tudod, azt is csak egy röpke ideig, ettől is olyan csodálatos ez szerintem! Nekem 15hónaposan hagyta el a cicizést a kisfiam, lassan 2 éves,i, de azóta is minden nap megszeretgeti a cicit, és elmondja, hogy mennyire szereti! :-)
De szíved joga dönteni, és más táplálási módot választani, ettől még csodálatos anyuka lehetsz, a kislányod egészséges, és kiegyensúlyozott! A Te döntésed, másnak ehhez nincs köze, a Te gyereked, Te tudod, hogy Nektek mi a legjobb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!