Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hetes a kislányom és én nem...

7 hetes a kislányom és én nem szoptatok, csak az első héten szoptattam. Becsomósodott a mellem és az egész olyan nagyon fájdalmas és kényelmetlen volt. Miért nem fogadják el az emberek ha valaki a tápszer mellett dönt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 11:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%

Eélkezdtem fogalmazni egy választ, de kitöröltem. Neked még válaszolni sem érdemes.

Miért is vagy 0%-on?

2010. ápr. 23. 12:09
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Azért vagyok 0 %-on mert csak tegnap regisztráltam! Sajnálom ez nem jött be! És te drága minta anya , a szoptatás istennője miért nem vagy 100-%on?
2010. ápr. 23. 12:12
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
Ezt jól megkaptad! Meg is érdemelted!!!
2010. ápr. 23. 12:14
 14/26 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, mikor én regisztráltam én 100 %-ról indultam, és onnan csöpög lefele... Lehet nálam máshogy működik ez a rendszer??? :)

Azt azért remélem nem képzeled, hogy a te véleményedre igazán ad valaki is. Ilyen stílussal kár volt regisztrálnod!

2010. ápr. 23. 12:30
 15/26 anonim ***** válasza:
23%

Természetesen nálad másképp működik a rendszer! :-))))))))))))))

A te véleményed ha jól látom nem arat osztatlan sikert, de ez kedvedet ne szegje!!!!:-)))) A HŐS ANYA! A LELKIISMERETÜNK!:-)))))))))))))))))))))

2010. ápr. 23. 13:09
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi felkiáltójellel és ennyi agresszivitással biztos te vagy a mintaanya, kedves 0%-os... No comment.

De most akkor összeszedem, amit a múltkor kitöröltem.

1) tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni előbb

2) nem szoptatok, mert a korababám nem szopik, ellenben fejek, és annyi tejem van, hogy le is tudok adni belőle másoknak

3) "Ebben a kérdésben benne van, hogy ő undorítónak tartja a szoptatást?" Sehol, mivel ez egy másik anya másik kérdése, AMINT AZT ÍRTAM IS, csak olvasni kéne tudni

4) "Hát te a liberalizmust ne is említsd még csak köszönő viszonyba sem vagytok!" nem is állítottam, mivel tényleg nem vagyok liberális, sőt! Egyenesen megundorodtam a magát liberálisnak nevező párttól, amikor az abortusszal kampányolt az előző kampányban

5) "kit érdekel a te véleményed szerintem az igazi kérdező szarik rá!" Ismét csak no comment. Ilyet leírni egy fórumban... Csak magadat minősíted a modoroddal.

6) "Azért vagyok 0 %-on mert csak tegnap regisztráltam! Sajnálom ez nem jött be!" Érdekes, én is 100%-on kezdtem...

7) "a szoptatás istennője miért nem vagy 100-%on?"

Pl mert szüzen mentem férjhez, és a férjem is szűz volt. Ez a Szexualitás topicban bőven elegendő indok ahhoz, hogy lepontozzanak.

Inkább nézz magadba, és kérdezd meg: miért nem elég neked a mondatok végén a pont vagy a kérdőjel? Miért kell neked mindenből legalább három? Tudod, mire utal ez? Hogy egy hisztérika vagy, aki csak agresszivitással képes reagálni, normálisan, higgadtan nem.

2010. ápr. 23. 15:05
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

Szűzen mentem férjhez, utálom a liberálisokat, nekem 100%-om volt..... Bla , bla , bla!

A liberalizmus nem egyenlő a párttal! Nem az szdsz re gondoltam! Nekem ennél több a liberalizmus! Vagy az nem is lNeked ennyi a liberalizmus! Talán a fejés közben vegyél a kezedbe egy értelmező kéziszótárt, néha jó lenne ha kiengednéd a kezedből a mellbimbód!!!!!!!!!! :-))))

2010. ápr. 23. 15:56
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
86% és 92% és ugyanaz az ember! Hogy osztja itt az észt!:-)
2010. ápr. 23. 16:03
 19/26 anonim ***** válasza:
49%
Ha lett volna más palid a férjeden kívül most nem lennél ilyen begyöpösödött, merev kékharisnya. Próbálj lazulni és élj!
2010. ápr. 23. 16:06
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
:-))Egyetértek! Ráadásul ő ugyanolyan agresszív! Másban a szálkát is magában a gerendát sem!
2010. ápr. 23. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!