Tápszeradag növelést ti hogy csináljátok?
Nem!!
Így hígítod,és ez nem jó!
Ne hallgass a védőnőre! Ha éhes a babád akkor adj neki,elhízni nem fog,ahogy elkezd majd mozogni drasztikusan le fog lassulni a hízásban!
Az én védőnőm is ilyeneket mondott,hogy csak ennyit meg annyit adjak neki,én meg csak bólogattam.
Kisfiam heti 0,5kg-t hízott amíg pici volt,4 hós korától havi 60-70dkg-t,9 és 10 hó között pedig csak 90 grammot,ez igen megrémisztett,de a súlyához képest ez a hízás elég volt.
Most 1 éves,11kg.80cm.!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a segítséget:)
Ha éhes mindig kap természetesen, csak féltem hogy baja lesz a túlsok tápszertől. Mert a kalória szükséglete benne van napi 600 ml-be, de ő 900-ml akar enni. Ezért kérdeztem.
09:02-es vagyok. Biztos, hogy mindig éhes? Én szerintem kisebb korába többet adtam neki, mint amire válóban szüksége volt. Igazából sokszor nem tudtam mi a baja és mindig arra gondoltam, hogy éhes. És mindig el is fogadta a kaját. Most 4 hónapos, de nem mindig fogadja el, sőt meghagyja amit már nem kér.
Nem mondom, hogy biztos így van nálatok is. Csak nekem is első baba és össze kellett szoknunk, jobban meg kellett ismernem.
Egyébként aki annyit mond, hogy ne adj neki annyit nem hiszem, hogy átélt hasonló helyzetet. Amikor sír és tudod mi a baja nehéz megnyugatni. A szopis babáknak könnyebb, mert ugye akkor komfort szopiznak (nem igazán eszik, csak megnyugszik anya közelségétől), addig a tápis babáknál ez a lehetőség nem adott.
Kitartás, ahogy nő egyre jobban megismered az igényeit. Ha meg többet akar enni, mint az előírt... akkor adj neki. A babák nem gépek, hogy fogyasztási normájuk legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!