Szoptatas mellett tapszer? Te hogy csinalod?
Jaj, dehogy van rossz anya!
Miután lányom cicizett, utána adtam neki tápszert. Mielőtt elkezdtük volna a szopit akkor már megcsináltam a tápszert, és míg ő evett, addig a tápi lehűlt annyira, hogy pont jó legyen neki.
Először kis adagokat csináltam és figyeltem a reakcióit. Mikor nagyon szívta volna még a cumisüveget, akkor láttam hogy még éhes, és utána több tápszert készítettem neki.
Én 4 hónapos kezdtem pótolni neki, mert én is sokat szenvedtem a szoptatással és próbálkoztam mindennel, de kislányom elkezdett fogyni. Voltunk vele kórházban is...
A tápszer utána segített, elkezdett hízni is, mellette pedig még hónapokig cicizett is. Biztos nem olyan sokat, de azért szerencsére szopizott még jó darabig.
Akkor nekem is lelkiismeret furdalásom volt, és én is rossz anyának tartottam magam, de aztán valaki küldte ezt az irományt nekem, és megértettem, hogy nincs olyan, hogy rossz anya, ha a magadtól telhetőt megteszed és szereted a gyereked:
Nevess egy kicsit, és lépj túl a külvilág nyomásán. A babádnak te vagy a legjobb!
Én is megéltem ugyan ezt. Két hónapos babám szinte csak tápszert eszik, de jól esik néha szopizni is, még ha nem is jön semmi, akkor is engedem.
Valóban ahogy előttem írták, neki te vagy a legszuperebb anya akit csak kaphatott. Jól tetted amit tettél.
kedves masodik az a cikk nagyon jo tenyleg fel dobott
de az en ferjem meg egyfolytaba az anyatajat eröltetneszoptasd az ingyen van szoptasd ha faj akkor is milyen anya vagy ha nem vagy kepes szoptatni nem tudom miert csinalja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!