Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szoptatásban?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam!Laktoherb tea, 10ezerért More Milk kapszula, homeós bogyó, és még mindig semmi.Vettem Avent kézi mellszívót, fejem és alig jön belőle, ha a gyerkőcöt cicire teszem még a fejés után kb 30-at kiszív.Szerintetek beruházzak még egy elektromosra mellszívóra, hátha beválik?Nagyon szeretnék szoptatni, de nem igazán akar menni!!!Ja kb.30-at tudok kifejni, de az én kisfiam igénye 10 hetesen már 180gr!
2011. júl. 4. 15:28
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Igen fejek közben is, de semmi változás!Igen, lehet, hogy igazad van, de nagyon rosszul esik az, amikor csak hülyeségeket írogatnak és nem igazán arra válaszolnak, amire kéne.Én mindig hasznos infókat írok és nem hülyeségekkel traktálom azt, aki végső elkeseredésében ír!Sajnos pótlásként kell ennyi, mert különben sír, éhes!Még egyszer köszönöm szépen!!!
2011. júl. 4. 19:59
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom ki írt itt neked hülyeséget,Kétszer olvastam át,semmi olyant találtam ami miatt meg kellene sértődni.Szerintem.

És azt éreztem ki a válaszokból,hogy mindenki segíteni akar.

2011. júl. 4. 20:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek, remélem nem haragszol meg.

Igen, lehet hogy most 4*180 ml az igénye, de ezt te bizony simán megváltoztathatod pár nap alatt 8*90 ml-re, vagy 10-12*60-70 ml-re.

És tény hogy nem valószínű hogy át fogja aludni az éjszakát, sőt biztos nem, de azért valljuk be, nem is kell neki.

Sajnos a fejőgép nem mindenkinek indítja be a tejadó reflexet(nálam se), a babáddal viszont sikereket érhetsz el, ha akarod.

Napi 20 ml- rel csökkented a pótlást, annyival növeled a napi tejmennyiséged. És rászoktatod a 3 óránkénti evésre, mert kevés mell tudna 4X 2 decit leadni egyszerre szerintem.

Két mellből szoptatsz most?

Tehát összefoglalva: napi 8-szor szoptatni, mindkét mellből, úgy hogy a második végeztével, megint rárakod az elsőre, majd a másodikra vissza. Utána pótolsz amennyi szükséges (nem 180-ig, hanem 90mlig).

És így 3-4 hét alatt leépíted a tápszert.

Hidd el, ha nem enne 180-at, akkor elfogadná sűrűbben a melled, persze pár napig biztos nyűgösebb és sírósabb lenne, de nem éhezne, hiszen a napi össz mennyisége meglenne. Erre gondolj, és arra, hogy hosszútávon ő jár jobban.

Ha tényleg szeretnéd a szoptatást, akkor szerintem ez egy járható, bár tény, hogy nehéz út.

Ha meg ebbe nem vágsz bele, akkor bérelnék egy olyan elektromos fejőgépet, ami egyszerre mindkét mellet szívja (madelának van), 2-3 óránként fejnék vele 20-30 percet. Ez állítólag sokaknak bejön, akinek más szívóval nem indult meg.

Sok sikert! Üdv

2011. júl. 4. 20:46
 24/28 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ!Igen,mindkét ciciből szopik.Hidd el,én nem bánnám, ha éjszaka is megint felkelne szopizni, csak lenne annyi tej, ami elég volna neki!Én lennék a legboldogabb!Megfogadom a tanácsodat, legalábbis próbálkozunk vele!Persze úgyis sok minden a kicsitől függ!Köszönöm még egyszer!!!
2011. júl. 4. 21:48
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejött az elektromos mellszívó, NAGYON! Többet fejek, többet is szoptatok azóta. Valamit beindított. Én ajánlom.
2011. júl. 4. 23:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!Lehet, hogy beruházok rá!
2011. júl. 5. 09:46
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia, megértem a problémát, szerintem elég sokan küzdünk ezzel. Nekem a 3 gyerekem mindegyikénél más és más volt a helyzet, de a 3-ból sajnos 2-vel nem volt túl sikeres a szoptatás. Most a 4. babámat várom, és alaposan felkészültem, remélem sikerülni fog. Amikor jól ment a szoptatás, akkor elég sokat segített a www.lll.hu honlapon talált sok információ,nézd meg, talán neked is hasznodra lesz. Sok sikert.
2011. júl. 5. 11:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Megkeresem és el fogom olvasni,hátha találok még valami hasznos infót, amit nem próbáltam eddig!
2011. júl. 5. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!