Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szoptatásban?
Nem tudom ki írt itt neked hülyeséget,Kétszer olvastam át,semmi olyant találtam ami miatt meg kellene sértődni.Szerintem.
És azt éreztem ki a válaszokból,hogy mindenki segíteni akar.
Őszinte leszek, remélem nem haragszol meg.
Igen, lehet hogy most 4*180 ml az igénye, de ezt te bizony simán megváltoztathatod pár nap alatt 8*90 ml-re, vagy 10-12*60-70 ml-re.
És tény hogy nem valószínű hogy át fogja aludni az éjszakát, sőt biztos nem, de azért valljuk be, nem is kell neki.
Sajnos a fejőgép nem mindenkinek indítja be a tejadó reflexet(nálam se), a babáddal viszont sikereket érhetsz el, ha akarod.
Napi 20 ml- rel csökkented a pótlást, annyival növeled a napi tejmennyiséged. És rászoktatod a 3 óránkénti evésre, mert kevés mell tudna 4X 2 decit leadni egyszerre szerintem.
Két mellből szoptatsz most?
Tehát összefoglalva: napi 8-szor szoptatni, mindkét mellből, úgy hogy a második végeztével, megint rárakod az elsőre, majd a másodikra vissza. Utána pótolsz amennyi szükséges (nem 180-ig, hanem 90mlig).
És így 3-4 hét alatt leépíted a tápszert.
Hidd el, ha nem enne 180-at, akkor elfogadná sűrűbben a melled, persze pár napig biztos nyűgösebb és sírósabb lenne, de nem éhezne, hiszen a napi össz mennyisége meglenne. Erre gondolj, és arra, hogy hosszútávon ő jár jobban.
Ha tényleg szeretnéd a szoptatást, akkor szerintem ez egy járható, bár tény, hogy nehéz út.
Ha meg ebbe nem vágsz bele, akkor bérelnék egy olyan elektromos fejőgépet, ami egyszerre mindkét mellet szívja (madelának van), 2-3 óránként fejnék vele 20-30 percet. Ez állítólag sokaknak bejön, akinek más szívóval nem indult meg.
Sok sikert! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!