Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szoptatásban?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam!Laktoherb tea, 10ezerért More Milk kapszula, homeós bogyó, és még mindig semmi.Vettem Avent kézi mellszívót, fejem és alig jön belőle, ha a gyerkőcöt cicire teszem még a fejés után kb 30-at kiszív.Szerintetek beruházzak még egy elektromosra mellszívóra, hátha beválik?Nagyon szeretnék szoptatni, de nem igazán akar menni!!!Ja kb.30-at tudok kifejni, de az én kisfiam igénye 10 hetesen már 180gr!
2011. júl. 4. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
Fáradt vagy?vagy a hormonjaid tombolnak?Minek kell annyit pattogni minden válaszra?Nem veszed észre,hogy segíteni akarnak és azért kérdezősködnek.
2011. júl. 4. 17:29
 12/28 A kérdező kommentje:
Igen használunk cumisüveget a tápszernek meg a lefejt tejnek, a cumit kiköpi!Gyakrabban nem szopizik, nem fogadja el,és ha csuklik akkor sem!
2011. júl. 4. 17:30
 13/28 A kérdező kommentje:
Ja, főleg TE!Aki csak annyit tudott reagálni, hogy tápszerből vagy méred?Marha nagy segítség volt!Különben meg, mi a sz@rnak olvasod a kérdésemre a válaszokat, ha csak kritizálni tudsz, segíteni nem!!!
2011. júl. 4. 17:34
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem mi bajod ha megkérdeztem,sehol nem tettél arról említést ,hogy miből vág be 180at
2011. júl. 4. 17:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azérd kérdezek ennyit,mert kevés információbol nehéz megfelelő segítséget adni,a gyakori szoptatás serkenti a tejtermelést.

[link]

4 gyerekes 8 évet már szoptatással töltött Anyuka voltam.

2011. júl. 4. 17:48
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Ezek szerint csak nem követtem el végzetes hibát,ha kérdeztem,mivel van még itt olyan aki nem értette,hogy mi nem müködik nálatok
2011. júl. 4. 17:50
 17/28 A kérdező kommentje:
4 gyerkőcös anyuka, neked is köszönöm!Te legalább normális válaszokat adsz, megpróbálsz segíteni!
2011. júl. 4. 17:52
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia.Mi a gond nálatok,miben lehetne segíteni.Jól értettem ,hogy 180at szopizik?Az tökéletes,miért gondolod,hogy nem elég a tejed?

A nap 4-5 szopi a nagy kánikulában nem igazán jó,adsz vizet vagy teát neki?

2011. júl. 4. 17:58
 19/28 A kérdező kommentje:
Hú bárcsak úgy volna, hogy 180-at szopizna!Ááá, dehogy!30-40gr tejci, meg 140-150gr tápszer.De sokszor van, hogy 180gr tápszer, mert nincs tej.Én valami hasznos tippeket vártam volna, hogy az én általam megtett tejszaporító dolgok mellett tehetek-e még valamit, szedhetek-e még valamit, ami másnak is bevált!Nagyon fáj a szívem, hogy miért pont én vagyok az, aki nem tudja a babáját teljes mértékben szoptatni.
2011. júl. 4. 18:33
 20/28 xStefix ***** válasza:
73%

Elküldtem az összefoglalót.

De már ennyiből látom, hogy valószínűleg hasznos olvasmány lesz, mert közben a feltett kérdésekből kiderült, hogy miért nem megy a szoptatás: rengeteg pótlást adsz neki és azt is üvegből, így pedig nem lesz több tejed, az biztos.

Nem tudom, hogy a szopiidők között fejsz-e, de ha nem, akkor ideje lesz elkezdeni, mert napi 4-5 szopival, hogy csak ilyen kevés tejed van, elég sokáig eltarthat, amíg feltornázod magad...

De mindez benne lesz az irományomban is. Összességében kellene majd több dolgon is változtatnod, ahogy látni fogod.

És tényleg ne kiabáld le a többieket! :) Segíteni akarnak neked és nagyon fontos dolgokat kérdeztek tőled. Én is ugyanezeket írtam volna, ha itt reagálok, csak valahogy megéreztem, hogy itt összetett probléma lesz. Megértem, ha azért vagy ilyen harcias, mert frusztrál, hogy egyszerűn nem sikerül, de próbálj kicsit megnyugodni, otthon magadnak is, meg itt a közösben is.

Mi mindannyian egy cipőben evezünk. ;)

2011. júl. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!