Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szoptatásban?
Én azérd kérdezek ennyit,mert kevés információbol nehéz megfelelő segítséget adni,a gyakori szoptatás serkenti a tejtermelést.
4 gyerekes 8 évet már szoptatással töltött Anyuka voltam.
Szia.Mi a gond nálatok,miben lehetne segíteni.Jól értettem ,hogy 180at szopizik?Az tökéletes,miért gondolod,hogy nem elég a tejed?
A nap 4-5 szopi a nagy kánikulában nem igazán jó,adsz vizet vagy teát neki?
Elküldtem az összefoglalót.
De már ennyiből látom, hogy valószínűleg hasznos olvasmány lesz, mert közben a feltett kérdésekből kiderült, hogy miért nem megy a szoptatás: rengeteg pótlást adsz neki és azt is üvegből, így pedig nem lesz több tejed, az biztos.
Nem tudom, hogy a szopiidők között fejsz-e, de ha nem, akkor ideje lesz elkezdeni, mert napi 4-5 szopival, hogy csak ilyen kevés tejed van, elég sokáig eltarthat, amíg feltornázod magad...
De mindez benne lesz az irományomban is. Összességében kellene majd több dolgon is változtatnod, ahogy látni fogod.
És tényleg ne kiabáld le a többieket! :) Segíteni akarnak neked és nagyon fontos dolgokat kérdeztek tőled. Én is ugyanezeket írtam volna, ha itt reagálok, csak valahogy megéreztem, hogy itt összetett probléma lesz. Megértem, ha azért vagy ilyen harcias, mert frusztrál, hogy egyszerűn nem sikerül, de próbálj kicsit megnyugodni, otthon magadnak is, meg itt a közösben is.
Mi mindannyian egy cipőben evezünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!