Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a szoptatásban?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam!Laktoherb tea, 10ezerért More Milk kapszula, homeós bogyó, és még mindig semmi.Vettem Avent kézi mellszívót, fejem és alig jön belőle, ha a gyerkőcöt cicire teszem még a fejés után kb 30-at kiszív.Szerintetek beruházzak még egy elektromosra mellszívóra, hátha beválik?Nagyon szeretnék szoptatni, de nem igazán akar menni!!!Ja kb.30-at tudok kifejni, de az én kisfiam igénye 10 hetesen már 180gr!
2011. júl. 4. 15:28
1 2 3
 1/28 xStefix ***** válasza:
57%

Szerintem az alapoknál kellene kezdeni, mielőtt további ezreket költenél esetleg kevésbé hatékony dolgokra...

Ha gondolod, írj egy privit és küldök egy listát, mit hogyan érdemes. Hátha találsz benne új információt. De az biztos, hogy ezek olcsóbb tippek lesznek. :)

2011. júl. 4. 15:31
 2/28 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam már 3 hónapos, de ő sem eszik 180g-ot.

Szerintem fejjél kitartóan.

De lehet neked sajnos ennyi jutott...

2011. júl. 4. 15:33
 3/28 anonim ***** válasza:
84%

szerintem az elektromos sem képes csodákra.

Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy a bimbó ingerlése hozza működésbe a tej termelődésért felelős hormont.

Azt mondta, hogy nem is elsősorban az, amikor a gyerek szopik, vagy fejed.

Próbáld nyomkodni, simogtani a cicdet szoptatás közben is.

Nekem bevált, volt egy műtétem terhesen, és utána nagyon lecsökkent a mennyiség, de hamar vissza tudtam hozni.

2011. júl. 4. 15:35
 4/28 A kérdező kommentje:

xStefix!Ment a privát!Köszi

Kedves 2.És most mit tegyek vele, hogy a tiéd nem eszik 3 hónaposan annyit?Nem minden baba egyforma!!!Ha ennyit kér nem adhatok neki kevesebbet!

Kedves 3.Neked is köszönöm!Ha elfogadja a cicit a picim, akkor folyamatosan masszírozom, nyomkodom, simogatom erősebben, de nem nagyon segít!

2011. júl. 4. 16:16
 5/28 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám hogy minden étkezésre 180 gr-t meg tudna enni.

Hányszor szoptatsz egy nap?

2011. júl. 4. 16:18
 6/28 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

4-szer, vagy 5-ször, attól függ mennyit alszik a drága!És elhiheted, hogy mindig bevágja a 180-at, én már csak tudom!!!

2011. júl. 4. 16:23
 7/28 anonim ***** válasza:
Tápszerből eszik annyit,avagy méred?
2011. júl. 4. 17:11
 8/28 anonim ***** válasza:

Ált.a 10 hetes babák gyakrabban szopiznak.Úgy volna a jó ha napi 10-12 szopi meglenne.

Nagyon kevés a napi 4-5,azért mondom ezt mert kevés a tejed.

Próbáltad gyakrabban szoptatni?

Cumit,cumisüveget használtok?

2011. júl. 4. 17:18
 9/28 A kérdező kommentje:

Először megmérem, cicire teszem, mérem mennyit evett/ha lefejt, akkor logikusan nem mérem/és utána tápszer!

De azért olyan érdekes dolog, hogy ennyire szerettek kukacoskodni!Ha már írtok, akkor miért nem a kérdésre válaszoltok?!!!Tisztelet a kivételnek!

2011. júl. 4. 17:22
 10/28 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Ő este kb.9-től reggel kb.9-ig alszik, már 6 hetes kora óta.Szerintem azért eszik 180-at, mert csak 4-5-ször eszik egy nap!Köszönöm a normális válaszodat!!!
2011. júl. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!