Más is hízik szoptatás alatt? Vagy csak én lennék ennyire szerencsétlen?
már 8 hónapja szoptatok, 5 hónapig nem volt semmi baj 1-2 kilót le is adtam, de amióta nem kizárólag anyatejet eszik elkezdtem hizni. Nem sok, ami lement, fel is jött. De most már több vagyok két kilóval mint mikor hazajöttünk a kórházból. Szörnyű! Nagyon rosszul érzem magam emiatt!
amikor szopik a babám, úgy érzem mintha teljesen kiszívott volna engem is, farkaséhség és szomjúság tör rám.
2 kilótól nem kéne ennyire letargiába esned.
Nekem a terhességem alat volt egy kis terhességi diabéteszem, akkor 160 g Ch diétára fogtak, most hogy szoptatok, 175 g a napi megengedett, jelenleg is folytatom, picinek elég mennyiségre a tejem + tápértéke is van / lehet bizonyára, mert szépen fejlődik tőle.
Neked is javaslom, mert az általad említett farkasétvágy nálam is jelen lenne, ha nem diétáznék, de így hogy csinálom, karban tudom tartani az étvágyamat.
Szia! Harmadik babámat várom. Az első két terhesség után hazajőve a kórházból kb. 2-3 kiló volt csak rajtam, az első hetekben örültem hogyha alhatok így lefogytam azt a 2-3 kilót, de ahogy beállt a kereslet kínálat tejcsi ügyben egyből visszajött az a 3 kiló és masszívan maradt is.
Az első babámnál nem ment olyan jól a szopi így meg se próbálkoztam hogy na akkor kevesebbet egyek jelentősen (hogy fogyjak) . De miután vége lett a szopinak (1 év múlva) simán leadtam azt a pár kilót (és még úgy sem voltam vékonynak nevezhető mindig is vastagabb alkat voltam, de lehetetlenre nem akartam vállalkozni).
A második babámmal is az alap normál súlyommal lettem terhes ismét felszedtem vagy 14 kilót terhesség alatt (mondjuk nagyobb lett egy kilóval a második baba).
Hazajőve a kórházból még jó 5-6 kiló rajtam volt, és szoptatás beállása alatt feljött még vagy 3...
Na itt már megpróbáltam odafigyelni minden egyes falatra, és egyből megkevesbedett a tejem, aztán próbáltam hogy jó akkor eszek normálisan (nem zabálásra kell gondolni de úgy értem hogy amikor az ember normális étkezést folytat nem pedig zöldségköretet eszik salátával egész nap meg sovány zsírtalan hússal...most ez csak egy példa volt)de sportolok a baba mellett.
Jobban éreztem magam, de fogyni nem fogytam tőle egy dekát se.
Így megint megvártam a szoptatás végét (1 év kb.) és akkor álltam neki mozogni és fogyózni, 4 hónap alatt le is ment az a plusz 8-9 kiló.
Most ismét babás vagyok úgy gondolom majd szoptatás után ismét nekiállok addig meg nem görcsölök azon a plusz 3-4-5 kilón mint az ábra is mutatja le lehet azt adni szoptatás után!! Azt az 1 évet meg kibírom hogy 40es méretet hordok, nem 38ast.:)
Sok sikert neked is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!