Bimbókiemelő segíthet a szoptatásban?
csak indokolt esetben szabad használni. nálunk cumizavart okozott. 3 hónapig kín keserves volt a szoptatás, aztán szopi tanácsadó segítségével tudtam csak elhagyni, 1 hónapba telt. 4 hós kora óta szopizik ügyesen. nagyon megszenvedtem. azért kezdtük el használni, mert a kórházban ajánlották. (tényleg könnyebb vele szopiznia, de sok bajt okozott).
hacsak nem extrán befelé forduló a melled, akkor ne hsználd szerintem. a linkelt honlapon találsz segítőket is, akiket fel tudsz hívni akár a kórházban is.
Előző! A bimbókiemelőről vagy bimbóvédőről beszélsz?
Mert a kiemelő csak kiemeli a bimbót, nem azt kapja be a baba. A bimbóvédőt viszont bekapja, azon keresztül szopizik.
Szerintem segíthet a kiemelő, ha befelé fordulnak a mellbimbóid, vagy ha nagyon pici a mellbimbód, mint pl. nekem. Nekem ezért muszáj volt kiemelni, mert különben nem tudta bekapni a babám.
bocsánat, igazad van. én a bimbóvédőről beszéltem. hirtelen azt hittem, arról van szó.
...bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!