4,5 hónapos várandós vagyok. A mellbimbóm, lapos, de néha befelé forduló, néha kifelé. Segít-e majd a szoptatásban a bimbókielmelő? Milyen árakban található?
Nekem ilyen problémám nem volt, de az oldalt más szempontból mindenképpen hasznosnak találtam.
Olvasgass, és ha majd oda juttok, hogy problémás, kérd tanácsadó személyes segítségét is bátran!
Szia
nekem ugyanez volt a problémám, de bimbókiemelő csak pénzkidobás volt. Viszont amikor a babám hozzáért a szájával a bimbóhoz, "összehúzódott", be tudta kapni és simán tudott szopizni. Fiam 18 hós koráig szopott, lányom 1 éves és még 4 szer szopik gy nap.
Az én tanácsom viszont az lenne: kitartás, kitartás, kitartás. Amit olvastál jobb ha elfelejted, és amikor megszületett a babád gyakorolsz, és nem idegeskedsz hogy nem megy. 2-3 hét alatt profi leszel!!!!
Kedves 2!
"Amit olvastál jobb ha elfelejted"
Ezt hogy érted?
Rossz tanács, hogy amit olvastál, jobb ha elfelejted, inkább olvass minél többet a témában, így nem fogsz elbizonytalanodni.
Én rengeteget olvastam, és nagyon hasznos volt, az elsőgyerekes parán kívül semmi gond nem volt a szoptatással. Nekem nagyon lapos a bimbóm, és abszolút nem tudta a babám bekapni, a bimbókiemelő is segített egy kicsit, meg az is, hogy melltartóbetét helyett az anyatejgyűjtő kagylóval közlekedtem, mert az is hozzáért, és így nem tudott ellapulni.
Érdemes kipróbálni a kiemelőt is.
Kedves kerdezo, gratulalok!
Nekem ikreim vannak, az egyiket szoptatom a masiknak fejem a tejem, mert nagyon koraszulottek voltak es O meg nem tud ugy szopizni. Na, de a lenyeg, hogy nekem is sima, illetve befele fordulo volt a mellbimbom es a terhesseg alatt sokszor gondoltam arra, hogy jaj, mi lesz, biztos nem fognak majd tudni szopni a babaim. Nekem is javasoltak mellbimbo kiemelot. De en vegul nem vettem, mert nalam nagyon hirtelen tortent a szules es nem volt ra idom. DE nem is kellett. A baba siman rakap es ugy kiszivja, hogy a mellbimbo kiemelkedik es siman tud szopni belole. Az elejen ezt nem tudtyam es akkor meg azt csinaltam, hogy mielott ratettem a cicire a babam, elotte megmorzsolgattam a mellbimbomat es ugy kifordult, aztan be tudta kapni a babam.
Ne aggodj, nem lesz gond szerintem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!