Szoptatott babádnál hány hónaposan jött meg a menstruációd? És nem okozott problémát a szoptatásban a menstruáció? Babád ugyanúgy szopizott tovább?
4 és fél hós volt, amikor megjött először, onnantól kezdve rendszeresen. Az első két mensinél volt probléma, de csak az első 2 napon azt hiszem, úgy szopott, mintha nem ízlene neki, így többet is sírt. Utána már nem volt gond.
Most 15 hós és még mindig szoptatom.
3,5 hónapos volt, csak anyatejes
Ma 26 hónapos, még szopik
6 hét után jött meg, aztán csak mikor 8 hós volt a lányom. Majdnem 1 éves volt, mikor nem kérte többet a cicit.
Most 9 hósak lassan a fiaim, még nem jött meg. Nem is nagyon várom!!
Szia!
Pont a héten jött meg először a szülés óta, a babám most 14 hónapos. Még mindig szopizik, nem nagyon vettem észre, hogy bezavart volna a mensi, ugyanúgy rángatja pólómat, mint eddig.:)
pont 3 hónapos volt, és egyáltalán nem volt hajlandó enni, én meg irattam tápszert. Utána még egyszer sikerült visszahozni normál mennyiségre, de csak 4 hóig szopizott.
Ha jobban értettem volna a dolgokhoz, akkor nem így történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!