Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Napi 8-12x szoptató anyukák!...

Napi 8-12x szoptató anyukák! Hogy találtok időt evésre, főzésre, hogy többet ne is említsek? És idegekkel lehet ezt bírni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoptattam ennyiszer sőtt még gyakrabban is és még van mellette 3 gyerekem.Az eleje ilyen időszak ahogy növekszik egyre könnyebb lesz.

Gyors kaja,a háztartás minimális szinten legyen ellátva,most az a legfontosabb hogy ne akadj ki,nem fog ez örökké így lenni.

2011. márc. 30. 09:01
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kisfiam állandóan a cicin lógott, szinte pisilni se tudtam elmenni. De aztán valahogy beálltunk a 2,5-3,5 óránkénti szoptatásra. Sokat ittam, ettem fehérjedús, kalóriadós ételeket és szedtem homeop.bogyókat. Volt hogy tápit adtam neki,de megfogadtam, hogy leállok vele és megpróbálom szoptatni, hiszen van tejem, csak valahogy kevés! Az első gyermekem tápszeres volt és most nem akartam hogy a második is az legyen. 1-2 hét volt mire a tejem több lett és nem fejtem mellette, csak szoptattam úgy kb. 1,5-2 óránként, aztán nőtt az időtartam és a fiam többet is evett és jóllakottan aludt is sokat nappal és éjszaka is. Tehát nyugodtan szoptasd, de ne egyfolytában, mert egyik etetés követi a másikat és valójában nem lakik jól, de mégse ürül ki teljesen a kis gyomra, ettől fájhat a pocikája is. Ha kell adj tápit kiegészítéskén 1-1-szer, de ne szoktasd rá az üvegre, mert nagyon nehéz leszoktatni róla. Sok sikert, és pihen többet!
2011. márc. 30. 11:09
 43/62 anonim ***** válasza:
A homeos bogyót próbáltad? Én is most szeretném kipróbálni, mert kicsit keveslem már a tejem, és én nem szeretném végigcsinálni, amit te.
2011. márc. 30. 11:52
 44/62 A kérdező kommentje:
Próbáltam bogyót, akkor még nem láttam eredményét, lehet, hogy újra meg kéne próbálni, de nemigen hiszek benne, úgyhogy nem tudom, mennyit érne :(
2011. márc. 30. 13:37
 45/62 A kérdező kommentje:
Apropó: Köszönöm nektek a válaszokat, tapasztalatok megosztását!
2011. márc. 30. 19:54
 46/62 anonim ***** válasza:

Nekem a gyakori mellretétel mellett a sok folyadék (napi 3 liter minimum - azaz minden szopi elôtt vagy után egy nagy pohár víz, gyümölcslé vagy világos tea) és a Moremilk kapszula segített. Kb. 1-2 nap alatt hat. Homeos bogyók nekem nem váltak be, a tejszaporító teáktól midkettônknek puffadt a hasunk.

3 hetes volt a babám, amikor 2 hétre kórházba kerültem. Mindenki ijeszgetett, hogy nem fogok már "kelleni neki", a tejem meg negyedére apadt, de utána 2-3 hét alatt fokozatosan visszaszoktunk a szopira a tápszer-cumiról. Elsô hetekben én is alig jutottam ki pisilni is. Viszont mindig bekészítettem magamnak az 1-másfél órás szopikhoz inni-, enni-, olvasnivalót (mint egy hosszabb útra). Fekve ettünk, de nem volt nagyon hasfájós, bár közben többször megbüfizettem.

Most 8 hónapos lesz és még mindig szopizik, de már 15 perc elég neki 3 óránként, mert annyi minden más is érdekli. Most inkább játékot kell már odakészítenem, hogy legalább addig nyugton maradjon és ne másszon el :)

2011. márc. 31. 06:30
 47/62 anonim ***** válasza:
A Moremilk kapszulát én ma fogom kipróbálni, nagyon ajánlották.
2011. márc. 31. 08:28
 48/62 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor ma én is veszek, ha kapható a patikában
2011. márc. 31. 10:38
 49/62 anonim ***** válasza:

nem tudom, kapható -e a patikában, de én úgy emlékszem, hogy nagyon kevés helyen kapható, és inkább gyógynövényboltokban, de érdemes előbb odatelefonálni, vagy a neten utána nézni van -e az adott helyen. Ha pesti vagy, akkor a brendonban tuti van. Illetve hát nagyooooon drága!!!! Vmi 6ezer körül van egy doboz 60 db-os kapszula. Lehet kicsit drágább...

+ a neten is tudsz rendelni.

2011. márc. 31. 16:15
 50/62 xStefix ***** válasza:
A fekve szoptatós "kiakadáson" én is kiakadtam kicsit... :-o
2011. márc. 31. 18:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!