Napi 8-12x szoptató anyukák! Hogy találtok időt evésre, főzésre, hogy többet ne is említsek? És idegekkel lehet ezt bírni?
Én is szoptattam ennyiszer sőtt még gyakrabban is és még van mellette 3 gyerekem.Az eleje ilyen időszak ahogy növekszik egyre könnyebb lesz.
Gyors kaja,a háztartás minimális szinten legyen ellátva,most az a legfontosabb hogy ne akadj ki,nem fog ez örökké így lenni.
Nekem a gyakori mellretétel mellett a sok folyadék (napi 3 liter minimum - azaz minden szopi elôtt vagy után egy nagy pohár víz, gyümölcslé vagy világos tea) és a Moremilk kapszula segített. Kb. 1-2 nap alatt hat. Homeos bogyók nekem nem váltak be, a tejszaporító teáktól midkettônknek puffadt a hasunk.
3 hetes volt a babám, amikor 2 hétre kórházba kerültem. Mindenki ijeszgetett, hogy nem fogok már "kelleni neki", a tejem meg negyedére apadt, de utána 2-3 hét alatt fokozatosan visszaszoktunk a szopira a tápszer-cumiról. Elsô hetekben én is alig jutottam ki pisilni is. Viszont mindig bekészítettem magamnak az 1-másfél órás szopikhoz inni-, enni-, olvasnivalót (mint egy hosszabb útra). Fekve ettünk, de nem volt nagyon hasfájós, bár közben többször megbüfizettem.
Most 8 hónapos lesz és még mindig szopizik, de már 15 perc elég neki 3 óránként, mert annyi minden más is érdekli. Most inkább játékot kell már odakészítenem, hogy legalább addig nyugton maradjon és ne másszon el :)
nem tudom, kapható -e a patikában, de én úgy emlékszem, hogy nagyon kevés helyen kapható, és inkább gyógynövényboltokban, de érdemes előbb odatelefonálni, vagy a neten utána nézni van -e az adott helyen. Ha pesti vagy, akkor a brendonban tuti van. Illetve hát nagyooooon drága!!!! Vmi 6ezer körül van egy doboz 60 db-os kapszula. Lehet kicsit drágább...
+ a neten is tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!