Kedves sokáig szoptató Anyukák! Vashiányos lennék?
Ekkora gyermekre már nincs hatással az anyatej vastartalma, szóval a gyermekednél ha vashiányod van, ha nincs, már nem jelez problémát.
Viszont téged ki kellene vizsgáltatni, mert elég komolynak hangzik a helyzeted.
Szerintem itt az ideje,hogy elválaszd..
21 hónap sok idő,bőven elég volt a kisfiadnak. Annyit már nem ér ilyen idős korban az anyatej,hogy te tönkremenjél.
Igen, gyanús a vashiány. Mindenképpen kérj egy laborvizsgálatot, mert bár a kisfiadra a te vashiányod nem lehet hatással (ahhoz ő már túl nagy és gondolom, nem csak szopik), de te komolyan lebetegedhetsz, ha nem teszik rendbe a vérképedet! Főleg, a vashiány ugye az immunrendszerre is kihat... Sajnos ha a szervezeted lemerült, hiába eszel bármit, az nem elég, főleg, hogy a zöldségekben lévő vasat a szervezet csak kismértékben tudja felhasználni.
Sajnos én is ebben a cipőben voltam néhány hónapja. Az én lányom is nagy cicista volt és ő is ébredt éjjelente (jó esetben csak 2x)... A hajam hullott, én is fáradékony, sápadt voltam. Én elmentem laborba... mondanom se kell, keményen vashiányos voltam. Mivel a vastablettákat nem bírom, így az orvosom ezt ajánlotta: [link]
Úgy néz ki, talán használ, mert észrevehetően kevesebb hajat kell takarítanom és nem is vagyok annyira fáradékony, mint 3 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!