Épp hogy elég tejű szoptató anyukák meddig szoptattatok?
császárral szültem, 5 napig tartott, míg egyáltalán lett tejem, úgyhogy a lányom a legelső pillanattól kezdve kapott tápszeres kiegészítést. 1 éves koráig szoptattam így, evett ciciből, amennyit tudott, (minden kajálásnál szoptattam először) utána kapott tápszert, ha nem volt elég. 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 11 hónaposan pedig teljesen elhagytuk a tápszert, nem volt hajlandó megenni. Akkor szoptatás mellett már rendes kajákat evett. 1 éves és egy hónapos volt, amikor az anyatej sem kellett már neki, sem üvegből sem az "eredeti csomagolásból" :)
Viszont én egy pillanatig nem izgultam, vagy stresszeltem, tudatos döntés volt, hogy ha nem lesz elég, akkor kap kiegészítést és passz. Az anyatej nagyon fontos, de egy kiegyensúlyozott, nyugodt anya még fontosabb, azt ugyanis nem lehet pótolni. Hála az égnek, ebben a családtól kezdve a védőnőn át mindenki támogatott. Most meg van egy 20 hónapos, okos, nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!